دانشمندان متوجه شدند هیچ رابطهای بین مصرف مقادیر بالاتر ویتامین D و ابتلای کمتر به سرطانهای رحم ، مری، شکم، کلیه، تخمدان و پانکراس وجود ندارد.
ویتامین D با قرار گرتن در معرض نور آفتاب و مصرف بعضی از غذاها مانند روغن ماهی و بعضی از مکملهای غذایی تامین میشود.
تحقیقات جدید با بررسی نمونه خونی بیش از 12 هزار مرد و زن در 10 مطالعه گوناگون به دست آمده است. در تحقیقات قبلی زندگی بیماران برای مدت 33 سال تحت نظر قرار گرفت و به این ترتیب محققان میتوانستند مشخص کنند که آیا شخصی در این مدت به سرطان دچار شده است یا خیر.
دکتر دمتریوس آلبانز از موسسه ملی سرطان در این باره گفت: ما متوجه شدیم که مقادیر بالای ویتامین D در انسان باعث کاهش احتمال ابتلا به بعضی از انواع سرطانها نمیشود.
اگرچه در این تحقیقات مشخص شد افرادی که مقادیر بالای ویتامین D مصرف میکنند بیشتر در معرض ابتلا به سرطان پانکراس هستند.
هلثدی ، 18 ژوئن
تحقیقات جدید نشان میدهد رابطه ای بین مصرف بیشتر ویتامین D و کاهش احتمال ابتلا به بعضی از سرطانها وجود ندارد.
کد خبر 70175
نظر شما