فیلم جدید گابریله موچینو فیلمساز ایتالیایی برنده سه جایزه شامل جایزه جام طلایی بهترین فیلم از سیزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم شانگهای شد.

به گزارش خبرآنلاین، مراسم اعطاء جوایز جشنواره شانگهای 2010 روز یکشنبه برگزار شد و Baciami ancora ساخته موچینو در سه بخش بهترین فیلم، فیلمنامه و بازیگر زن (ویتوریا پوچینی) پیروز شد.

این فیلم دنباله‌ای بر فیلمی موفق تولید سال 2001 به کارگردانی خود موچینو است و نگاهی به زندگی چهار شخصیت اصلی داستان 10 سال پس از وقایع فیلم اول دارد.

گابریل موچینو که با ویل اسمیت در دو فیلم هالیوودی «در جستجوی خوشبختی» و «هفت پوند» همکاری کرده با فیلم جدید خود بار دیگر به حوزه فیلمسازی به زبان ایتالیایی بازگشته است.

جایزه بهترین کارگردان این دوره جشنواره شانگهای به لیو جی برای فیلم چینی «در اعماق ابرها» اعطاء شد. این فیلم عاشقانه که داستان آن در دهکده‌ای دورافتاده در جنوب غربی چین روی می‌دهد، همچنین جایزه بزرگ هیئت داوران و جایزه بهترین موسیقی (گیونگ لیم) را هم دریافت کرد.

کریستوفر دویل برای فیلم ایرلندی «اوندین» به کارگردانی نیل جوردن جایزه جام طلایی بهترین فیلمبرداری را برد و کریستین اولمن هم برای بازی در فیلم «تب عروسی در کامپوبلو» تولید مشترک آلمان و ایتالیا جایزه بهترین بازیگر مرد را به خانه برد.

16 فیلم از 10 کشور در سیزدهمین جشنواره فیلم شانگهای برای دریافت جوایز جین جو یا جام طلایی رقابت کردند که «تسویه حساب» به کارگردانی تهمینه میلانی از ایران یکی از این فیلم‌ها بود.

ریاست هیئت داوران این دوره جشنواره را جان وو فیلمساز هنگ‌کنگی بر عهده داشت. این رویداد 9 روزه فرصتی نادر برای تماشاگران چینی است تا فیلم‌های خارجی را ببینند. برابر با قوانین هر سال نهایت 20 فیلم خارجی در چین به نمایش درمی‌آید.

خبرگزاری فرانسه / 21 ژوئن

کد خبر 70308

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین