تسطیح و بهسازی محور روستایی بابامحمد سنجابی به ده کبود و خاکی چواری

سرپرست راهداری و حمل و نقل جاده ای دلفان گفت: با توجه به درخواستهای مردمی و تأکید نماینده مردم دلفان و سلسله در مجلس شورای اسلامی و فرماندار شهرستان دلفان، با حمایت های مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان عملیات اجرایی تسطیح و بهسازی محور روستایی بابامحمد سنجابی به ده کبود و خاکی چواری با ماشین آلات راهداری این اداره در حال انجام می باشد.

به گزارش خبرآنلاین لرستان، مهندس لطیفی نیا افزود: با ساخت این مسیر ارتباط بیش از ده روستای دهستان چواری به جاده اصلی نورآباد -هرسین و شهر نورآباد نزدیک می شود و باعث کاهش 6 کیلومتری مسیر و صرفه جویی در سوخت خواهد شد.


سرپرست راهداری و حمل و نقل جاده ای دلفان در ادامه گفت: با توجه به تردد زیاد کاربران راه و جهت افزایش ضریب ایمنی عملیات اجرایی روکش آسفالت محور دوراهی زالی به نهاوند بطول 14 کیلومتر با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و چهارصد میلیون تومان در حال انجام می باشد.


وی افزود: طی دو ماه گذشته نیز لکه گیری هندسی آن انجام گرفت که باعث زیرسازی مناسب و تحکیم آسفالت روکش خواهد شد.

 

48

کد خبر 703474

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار