سرهنگ رستمی گفت: در مهر ماه سال 1392 گزارش قتل دو نفر در روستاي مرزی اين شهرستان و در کوههای اطراف قلاتویه معروف به دشت دینگ به ضرب گلوله افراد ناشناس به قتل رسیده اند.
وی گفت: پس از دریافت گزارش، مامورین پلیس آگاهی با تشکیل تیمی مجرب در معیت بازپرس به محل حادثه عزیمت و ضمن بررسی مقدماتی و میدانی پیرامون موضوع، تلاش در جهت شناسائی قاتل یا قاتلین آغاز شد.
وی ادامه داد: بررسي هاي اوليه نشان مي داد فرد يا افراد ناشناس شب هنگام با حضور در محل حادثه، مقتولين را با شليك تير به قتل رسانده و متواري شده اند.
وی گفت: چهار سال تحقيقات كارآگاهان مبارزه با جرايم جنايي پليس آگاهي داراب با بکارگیری منابع و مخبرین و رصد اطلاعاتی منطقه و بررسی مسیرهای ورودی و خروجی و استفاده از اقدامات فنی گسترده و تحقیقات میدانی وسیع از شهود سرانجام سرنخ هايي از راز سربه مهر جنایت به دست آمد كه کلید شناسايي عاملين اصلي اين جنايت شد.
وی افزود: مأمورين پليس جنايي ضمن هماهنگي با مراجع قضايي متهمين را در روستاي طاشكويه دستگير و به پليس اگاهي انتقال دادند.
فرمانده انتظامي شهرستان داراب گفت: متهمين جهت سير مراحل قانوني تحويل مراجع قضائي شدند.
47234
نظر شما