۰ نفر
۵ مهر ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۵

نمایش «حریق» به کارگردانی آشا محرابی همزمان با فرا رسیدن روز آتش‌نشانی و ایمنی و با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای آتش نشان از رادیو نمایش پخش می‌شود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، نمایش رادیویی «حریق» را آشا محرابی کارگردانی کرده و سحر آرمیده نوشته است. داستان این نمایش درباره آتش نشانی است که خواهر و شوهر خواهرش را در اثر تصادف و آتش گرفتن ماشین از دست داده است و سینا فرزند آنها نزد او زندگی می کند.

این نمایش به تهیه کنندگی شهناز دهکردی و با هنرنمایی نورالدین جوادیان، ماندانا اصلانی، مروارید کریم پور، مجتبی طباطبایی، محمد رضاعلی، مهرخ افضلی و مهدی گیاهی در اداره کل هنرهای نمایشی رادیو تولید شده است.

پیروز صدرایی صدابردار و نرگس موسی‌پور افکتور نمایش رادیویی «حریق» هستند که روز جمعه، هفتم مهر ماه ساعت 13:30 از رادیو نمایش پخش می شود. 

57243

کد خبر 711745

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین