ورود اینترنت اشیاء به غذا با حسگر خوراکی جدید سوئیسی‌ها

میکرو حسگری از جنس پلیمرخوردنی ساخته شده که به عنوان دماسنج داخل غذا قرار گرفته و اجازه نظارت دائم را به کاربر می‌دهد.

 

به گزارش خبرآنلاین، محققان سوئیسی در زوریخ به رهبری جیووانی سالواتوره حسگر بسیار نازکی ساخته‌اند که می‌تواند به مواد غذایی،میوه ها و سبزیجات متصل شده و بی سیم درجه حرارت را مانیتور کرده و دیتای به دست آمده را به سیستم تعریف شده کاربر به صورت آنلاین ارسال کند.

این حرکت، یکی از اولین محصولات اینترنت اشیاء است که در بخش مواد غذایی بکار گرفته می‌شود.

نتایج مبسوط این طرح در مجله Advanced Functional Materials منتشر شده است و قرار است از آن برای صادرات مواد غذایی بین قاره ای (مثلا ارسال ماهی از ژاپن به اروپا) با مانیتورینگ لحظه‌ای استفاده شود.

به گفته محققان از یک سو این حسگر که 16 میکرومتر ضخامت دارد؛ باید خوراکی بوده (ذرت،نشاسته و منیزیوم خوراکی) و از سوی دیگر مقاوم باشد که جمع این دو سخت به نظر می‌رسد.

سیم زیستی تخریب پذیر در کنار میکروباتری و ریزپردازنده و فرستنده مخصوص اجزای تشکیل دهنده این حسگر هستند که برای انتقال دیتا به صورت بی سیم باید از یک منبع انرژی زیست پذیر استفاده شود. ایجاد چنین محصولی بسیار گران و زمان بر است.

 

 

5656

 

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 713128

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 11 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۱۵:۱۸ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۰
    0 0
    تحول بزرگی است مخصوصا برای بیماران و افراد مسن . ممنون خبرانلاین