رییس صداوسیما با بیان اینکه فتنه ۸۸ خسارتی بزرگ برای کشور بود، تاکید کرد: مسببان فتنه باید آسیب بزرگ وارد شده به کشور را جبران و عذرخواهی کنند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، عبدالعلی علی‌عسکری رییس صداوسیما که شب گذشته ۱۰ مهر برای حضور در هیات دانشجویی فاطمه الزهرای دانشگاه شریف به این دانشگاه رفته بود، در پاسخ به سوالات صریح برخی دانشجویان در بدو ورود به این مراسم درباره انتشار عکسی از وی در فضای مجازی در هفته ‌های اخیر، بیان کرد: موضع ما در قبال فتنه ۸۸ روشن و موضع رهبری معظم انقلاب است و واقعیت این است که در فتنه ۸۸ ظلم بزرگی به مردم، نظام و رهبری شد و افرادی که در فتنه فعال بوده‌اند باید عملکرد خود را که باعث امیدواری دشمن شد جبران و صادقانه عذرخواهی کنند.

رییس رسانه ملی با بیان اینکه تنها راه حفظ وحدت در کشور جمع شدن حول محور ولایت فقیه است، گفت: این گفتمان امام خمینی (ره) است که پشتیبان ولی فقیه باشید تا به کشور آسیبی نرسد و این حرف بنده سیاسی و جناحی نیست بلکه حرف من ملی و سخن همه مومنان و علاقه‌مندان به نظام است چرا که بیش از هر زمانی نیازمند وحدت در کشور هستیم و اقدامات حاشیه ای در این خصوص فایده ای ندارد.

او با تشکر از غیرت انقلابی نیروهای حزب الهی گفت: آنچه که بیش از همه دارای اهمیت است حساسیت نیروهای انقلابی به این موضوع است که قابل تحسین است، من از حساسیت‌های همه این عزیزان نسبت به فرمایشات و خط قرمزهای رهبر معظم انقلاب صمیمانه قدردانی می‌کنم و این مایه دلگرمی برای همه نیروهای انقلاب است.

علی عسکری با اشاره به ضرورت حضورش در مراسم وداع با پیکر آیت الله راستی کاشانی تصریح کرد: مرحوم راستی کاشانی انسانی بزرگ و به معنای واقعی ولایت مدار بود و همانگونه که رهبر معظم انقلاب از او به عنوان عارف جلیل القدر و مجاهد فی سبیل الله یاد کردند در مسیر اطاعت از امام(ره) و رهبری همواره گام برمی‌داشت و زندگی خود را وقف انقلاب کرد و به همین علت واجب التکریم است و من هم با این دیدگاه در آن مراسم در جماران شرکت کردم.

او با بیان توضیحاتی درباره چگونگی حضور در این مراسم افزود: هنگام ورود من به این مراسم مسایلی پیش آمد که شرح و توضیحش بماند، اما ادب و آداب این جلسه اقتضا می‌کرد که من دقایقی در آنجا بمانم و به همه احترام بگذارم و این بدان معنی که برخی تعبیر کردند نیست و بعدها عکسی که منتشر شد به دنبال القای موضوعاتی غیر واقعی بود که این کار را اخلاقی نمی‌دانم.

رییس رسانه ملی در پایان جمهوری اسلامی ایران را کشور امام حسین(ع) و امام زمان (عج) خواند و عنوان کرد: در این کشور هرکس از ولایت فاصله بگیرد برکت از زندگی‌اش می رود این را همه ما باید متوجه باشیم چرا که در تاریخ کشور چنین چیزی ثابت شده است.

علی عسکری ولایت فقیه و رهبری نظام را ضامن امنیت کشور و محور امور دانست و تاکید کرد اگر از رهبری و فرامین ایشان چشم بر نداریم، می توان به آینده روشنی امید داشت.

او در پایان با برشمردن تاثیرات وحدت ملی بر امنیت پایدار در منطقه و جهان یادآور شد: در صورتی که همگرایی همه گروه های سیاسی در کشور وجود داشته باشد هیچ قدرتی توان مقابله با ایران را نخواهد داشت کما اینکه در حال حاضر نیز ایران به عنوان بزرگترین قدرت منطقه مطرح و در تصمیم گیری های بزرگ بین المللی موثر است.

58241

 

کد خبر 713346

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 24
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۰۷:۵۰ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۱
    86 6
    شجاع باش
    • بی نام A1 ۲۰:۴۹ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۱
      5 91
      دوست داریم عسکری
    • بی نام IR ۲۰:۵۵ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۱
      56 8
      کلا اینجوری شده برای محبوبیت بین مردم این عکس ها رو منتشر میکنن بعد مصاحبه در حمایت اونطرفی ها میکنن....
    • بی نام A1 ۰۷:۳۲ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۲
      19 3
      واقعا سعی کن شجاع باشی
  • بی نام IR ۰۷:۵۲ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۱
    63 1
    خیلی خیلی قانع شدم
  • يك ايراني ...از تهران A1 ۰۸:۲۳ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۱
    188 8
    سلام بهتر است تاريخ را به دست تاريخ سپرده و نفرت و خشم را كنار بگذاريم ... و يكجانبه و حق به جانب قضاوت نكنيم و هر كس در مقام خودش پيگير و مجري خواسته هاي مردم باشند ... مردم در راس همه امور هستند والسلام.
    • بی نام TR ۰۹:۱۰ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۱
      59 7
      ...نظرتون راجب اون آتش به اختیارها که از دیوار سفارتها بالا رفتند و میلیونها دلار به سرزمینمان خسارت زدند چیست؟؟؟؟
  • بي نام ۰۸:۲۶ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۱
    58 5
    حرفات رو قبول ندارم آقای عسکری
  • بی نام IR ۰۸:۳۱ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۱
    43 2
    ما که شیر فهم شدیم
  • بی نام A1 ۰۹:۱۵ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۱
    10 35
    خیلی خوب بود
  • بی نام A1 ۰۹:۳۳ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۱
    7 34
    آفرررررررررررررررررررررررررررررین
  • بی نام A1 ۰۹:۳۵ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۱
    44 7
    حالا شما که کار بدی نکردید چرا خودتون رو باختید و اینجور دست پاچه شدید اخوی ... فقط خدا کنه به همه این حرفهایی که زدید و البته از روی صدق و ایمان قلبی خالص شما نسبت به افراد است و هیچ حب و بعضی هم در آن دیده نمیشود و برای دو روز دنیا و پست و مقام نبوده و نیست ... در روز قیامت هم پاسخگو باشید ...
  • بی نام A1 ۰۹:۴۵ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۱
    112 3
    بیخیال رفیق ما گوشمون از این حرفا پره
  • بی نام A1 ۱۰:۱۶ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۱
    22 5
    خب خودتون کاری کردید که حالا نمی تونید حلش کنید
  • بی نام IR ۱۰:۲۲ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۱
    48 6
    چند سال بعد با این عکس پز میدی. نگران نباش.
  • بی نام IR ۲۰:۴۰ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۱
    8 47
    نشستن در کنار فتنه گر به معنای تایید او نیست ادب حکم میکرد احترام میزبان بجا اورده شود هر چند میزبان ... رندی کرد و اورا در محضورات قرار داد
  • بی نام A1 ۲۰:۵۰ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۱
    8 15
    با توضیحات شما تازه من فهمیدم تو عکس کی بوده . خب فکر می کنی حالا مهم بود ؟
  • بی نام A1 ۲۰:۵۰ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۱
    15 5
    از این به بعد مواظب باش از این کارها نکنی
  • بی نام IR ۰۶:۱۲ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۲
    5 9
    برکت از زندگی‌اش می رود
  • بی نام US ۰۶:۱۳ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۲
    23 2
    شجاع بودن به مجیز گویی ارکان قدرت نیست
  • بی نام A1 ۰۷:۳۲ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۲
    6 3
    خوشم میاد تاخیر هم داشتی تو پس گرفتن وضعیت
  • بی نام A1 ۰۷:۳۳ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۲
    11 2
    لبخندت تو عکس این چیزایی که نوشتی رو تایید نمی کنه ها
  • بی نام A1 ۰۷:۳۳ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۲
    5 2
    آقا خودت نوشتی دیگه؟
  • بی نام A1 ۰۷:۳۳ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۲
    6 2
    مطمئنی اون خودت بودی تو عکس؟

آخرین اخبار