به گزارش خبرنگار خبرگزاری خبرانلاین ، سید نعیم امامی در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان افزود : این میزان تسهیلات 241 نفر اشتغالزایی دارد.
به گفته وی : از ابتدای تشکیل ستاد تسهیل و رفع موانع تولید تاکنون 207جلسه برگزار که 2 هزار و 303 مصوبه در این جلسات تصویب شده است.
وی اظهارداشت : از ابتدای امسال نیز 718 مورد مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی در استان از سوی این ستاد بررسی و رفع شد.
سرپرست استانداری چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست از روند تاخیر در استعلام های بین دستگاهی برای فعالیت های سرمایه گذاری در استان انتقاد کرد.
گودرز امیری بازگشت مازاد وثیقه بانکی از سوی تولیدکنندگان و فعالان صنعت نزد بانک های عامل را خواستار شد.
گفتنی است ، در این نشست مشکلات تقسیط بدهی، بدهی تامین اجتماعی و تامین آب مورد نیاز واحد تولیدی برای 7 طرح تولیدی و صنعتی در استان بررسی و راهکار ارائه شد.
48
نظر شما