به گزارش خبرآنلاین لرستان، در این جلسه راهکارهای تشویق و ترغیب کاربران نانواییها و اصناف جهت شرکت در دوره های ارتقاء مهارت کاربران نانوایی و آموزش ایمنی و بهداشت اصناف مورد بررسی قرار گرفت و حاضرین نقطه نظرات و پیشنهادات خود را ارائه نمودند.
بر مبنای این خبر در پایان مقرر گردید: شبکه بهداشت شهرستان کلیه واحدهای صنفی را از طریق کارشناسان بهداشت محیط حرفه ای ملزم به گذراندن دوره های ایمنی و بهداشت و اخذ مدرک مهارت این دوره کند و همچنین اداره اصناف شهرستان، صدور هرنوع مجوز فعالیت صنفی را منوط به ارائه مدرک مهارت فنی ایمنی و بهداشت از سوی صنف متقاضی قرار دهد.
46
نظر شما