ایسنا نوشت:روزنامه‌ی تلگراف دیدگاه "بکی اسبیلمن" روانشناس را منتشر کرد که معتقد است، مسافرانی که صندلی کنار پنجره هواپیما را ترجیح می‌دهند تمایل زیادی به کنترل کردن تمایلات و خواسته‌های دیگران دارند.


وی می‌افزاید، این دسته از مسافران زود عصبانی می‌شوند و میل به انزوا نیز در آنها بیشتر است.علاوه بر آن انتخاب این محل بیانگر خودخواهی‌های زیاد و کم‌توجهی آنها به دیگران است.

بکی می‌گوید، بر عکس این دسته از افراد، کسانی که صندلی کنار راهرو هواپیما را ترجیح می‌دهند گشاده‌رو بوده و توجه بیشتری به دیگران دارند هم‌چنین خودخواهی‌های‌شان به نسبت کمتر از مسافرانی است که کنار پنجره می‌نشینند.

بر اساس مطالعات انجام شده از سوی یکی از شرکت‌های متخصص در امر پروازها، 55 درصد از مشتریان صندلی‌های کنار پنجره و 45 درصد نیز صندلی‌های کنار راهرو را ترجیح می‌دهند.

بر اساس این مطالعات 34 درصد مسافرانی که خواهان نشستن بر روی صندلی کنار پنجره هستند، مایلند تا مبالغ بیشتری را برای این امر بپردازند.

45302

کد خبر 720650

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 15
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۰۵:۵۲ - ۱۳۹۶/۰۸/۰۳
    10 1
    من مخالفم. صندلی کنار پنجره رو دوست دارم چون از بلند شدن و فرود هواپیما خیلی خوشم میاد. نه گوشه گیرم و نه پرخاشگر.
  • hg A1 ۰۶:۰۶ - ۱۳۹۶/۰۸/۰۳
    101 0
    این نویسنده حتما تو یک پرواز خواسته کنار پنجره بشینه اما نتونسته حالا داره شر و ور میگه
    • بی نام IR ۰۸:۰۲ - ۱۳۹۶/۰۸/۰۵
      0 0
      احسنت
  • ميثم AE ۰۶:۲۱ - ۱۳۹۶/۰۸/۰۳
    13 0
    معمولا كسايي كه دوست ندارن كنار پنجره بشينن ، از ارتفاع ميترسن
  • بی نام IR ۰۶:۳۵ - ۱۳۹۶/۰۸/۰۳
    6 0
    من كنار راهرو مي نشينم چون از ارتفاع ترس دارم پس اين دري وري هاي اثبات نشده را كپي و نشر ندهيد
  • بی نام IR ۰۶:۴۷ - ۱۳۹۶/۰۸/۰۳
    3 0
    نظرات مسخره تر از این نبود؟ من خودم از پرواز میترسم برای همین نمیرم کنار پنجره,
  • علی US ۰۶:۵۴ - ۱۳۹۶/۰۸/۰۳
    16 0
    فقط به دلیل بهره مندی از مناظر هوایی است. اگر سفرهای هوایی زیاد بشه به گمانم از تمایل به نشستن در کنار پنجره کاسته میشه. به نظرم منظور این تحقیق افرادی هستن که با وجود اینکه سفر هوایی براشون عادی است ولی باز هم به نشستن کنار پنجره اصرار دارن
  • سعید A1 ۰۷:۱۸ - ۱۳۹۶/۰۸/۰۳
    8 0
    نظرات کارشناسی این روانشناس بر اساس شرایط در یک کشور پیشرفته بیان شده. در کشورهای پیشرفته یک شخص عادی ممکن است تا 10 سفر هوایی تفریحی را تجربه کند . بنابراین تماشای بیرون از ارتفاعات ممکن است جذابیتی بر آنها نداشته باشد. اما در کشورهای فقیر قضیه به گونه ای دیگر است . اکثر مسافرتها توسط وسیله نقلیه شخصی ، قطار و... صورت میگیرد. بنابر این سفرهای هوایی و دیدن تصاویر از ارتفاع و خصوصا لحظات برخواستن و نشستن هواپیما برای این اشخاص که بندرت سفر هوایی راتجربه میکنند بسیار جذاب است و نمیتوان براحتی در خصوص این افراد اظهار نظر کرد.
  • بی نام IR ۰۰:۳۸ - ۱۳۹۶/۰۸/۰۵
    36 0
    من همیشه کنار راهرو یا کنار در خروج میشینم چون ۱۵۰ کیلوئم و جا نمیشم. به شخصیتم قاعدتا ربطی نداره
  • بی نام IR ۰۰:۴۰ - ۱۳۹۶/۰۸/۰۵
    18 0
    «بکی می‌گوید، بر عکس این دسته از افراد، کسانی که صندلی کنار راهرو هواپیما را ترجیح می‌دهند گشاده‌رو بوده و توجه بیشتری به دیگران دارند هم‌چنین خودخواهی‌های‌شان به نسبت کمتر از مسافرانی است که کنار پنجره می‌نشینند.» منظور از توجه به دیگران، همون فضولیه؟
  • بی نام IR ۰۰:۴۲ - ۱۳۹۶/۰۸/۰۵
    2 0
    من تو ایزی جت اروپا دیدم که یه خانومه اصرار داشت کنار پنجره باشه که بتونه ظرف غذاشو باز کنه، بخوره. ایزی جت اخه هیچی نمیده
  • بی نام IR ۰۰:۴۵ - ۱۳۹۶/۰۸/۰۵
    1 0
    مورد دیدم تو فرودگاه دوبی که میخواسته بره توکیو، اصرار میکرده کنار پنجره باشه که بتونه بخوابه تا خود توکیو؛ ۱۰ ساعت
  • بی نام A1 ۰۷:۲۶ - ۱۳۹۶/۰۸/۰۵
    0 0
    من کنار پنجره میشینم که حداقل از یک سمت راحت باشم. راهرو بشینی باید مدام خودتو جمع جور کنی که تو رفت و امد مهماندارها اسیب نبینی وسط هم بیوفتی که بدبختی، باید دستهایت را بزاری رو سرت تا مقصد
  • بی نام DE ۰۷:۲۹ - ۱۳۹۶/۰۸/۰۵
    0 0
    مگه دست خودته کجا بشینی. نویسنده ظاهرا هواپیما سوار نشده هنوز.
  • بی نام A1 ۰۹:۲۰ - ۱۳۹۶/۰۸/۰۵
    0 0
    من ترس از ارتفاع دارم و خیلی از پرواز با هواپیما میترسم تا یه مسیر رو با هواپیما برم کلی استرس دارم دارو هم مصرف میکنم ولی فایده نداره،اگه دوستان تجربه مشابهی دارن ممنون میشم بهم کمک کنن.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین