به نظر شما سهم فضای مجازی از آسیب‌های اجتماعی امروز جامعه ایران چقدر است؟

به گزارش خبرآنلاین، به تازگی فضای مجازی جای خود را در ابعاد زندگی شهروندان باز کرده و حالا به تایید مرکز آمار ایران، فضای مجازی یکی از اصلی‌ترین مکان‌های وقت‌گذرانی ایرانی‌ها در طول شبانه‌روز است.

همزمان بحث‌های زیادی در مقطع اخیر درباره سهم شبکه‌های اجتماعی و فضای مجازی بر آسیب‌های اجتماعی ایرانی‌ها مطرح می‌شود. اینگونه که گفته می‌شود فضای مجازی نظم خانواده‌های ایرانی را بهم زده، باعث افزایش طلاق، فردگرایی و آسیب‌هایی حتی در حد خودکشی شده است.

همزمان مخالفان این دیدگاه عنوان می‌کنند نمی‌توان کم‌کاری‌ها طی سال‌های اخیر در حوزه‌های اجتماعی و اقتصادی در بروز آسیب‌های اجتماعی را حالا بر گردن فضای مجازی انداخت.

بر همین اساس به نظر شما سهم فضای مجازی از آسیب‌های اجتماعی امروز جامعه ایران چقدر است؟

نظرات خود را زیر همین خبر به صورت کامنت با ما در میان بگذارید.

۴۲۴۲

کد خبر 720800

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 42
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۰۸:۴۰ - ۱۳۹۶/۰۸/۰۳
    به نظرم مسئولان برای اینکه بخوان کم کاری خودشون رو سرپوش بذارن دارن آسیب ها رو به اسم شبکه های اجتماعی تمومم می کنن
    • بی نام DE ۰۹:۵۰ - ۱۳۹۶/۰۸/۰۳
      دریاچه ارومیه رو هم اینترنت خشک کرد،زنهای ایرانی رو هم اینترنت به ورزشگاه راه نمی ده،اینکه تو روستاها بچه ها مدرسه ندارن هم تقصیر اینترنته،اینکه صدها هزار بچه ایران در مناطق مرزی مجبور به ترک تحصیل شدند هم تقصیر تلگرام است،تازه اینها چیزی نیست انحصار و رانت را هم اینستاگرام به خودروسازها داده،نون شب مردم را هم فیس بوک خورده،این رسانه های خارجی هستند که ماهی دو سوم حقوق مردم را به عنوان اجاره خانه از مردم می گیرند خبر ندارید جدیدا می گن یه شبکه اجتماعی اومده باعث بیکاری می شه به این شکل که می ره سر کار و کارها رو می گیره.البته در یک اقدام شجاعانه و ضربتی یک شبکه اجتماعی هم بود که داشت دلار رو گرون می کرد که دستگیر شد.
    • بی نام A1 ۱۰:۱۸ - ۱۳۹۶/۰۸/۰۳
      140 3
      دقیقا همینطوره بخصوص تلویزیون دیشب اخبار بیست و سی رو میدیم کلا شده بود فضای مجازی خوب بیان ریشه یابی کنن چرا فضای مجازی مخاطب پیدا کرده؟
    • آیس برگ A1 ۱۰:۳۴ - ۱۳۹۶/۰۸/۰۳
      فضای مجازی رو مثل سطل زباله در نظر بگیرید. آدمای طرد شده از جامعه، بی هدف، سرخورده و نا امید، اونجا واسشون یه جایی واسه فرار از ناکامیها و درموندگیهاشونه. هیچ وقت یه آدم حسابی نمیره تو یه محیطی مثل اینستاگرام یا تلگرام تو پیجهای عمومی کامنت بذاره.فقط از محتواش ممکنه استفاده بکنه
    • مهربان توسی A1 ۱۴:۲۶ - ۱۳۹۶/۰۸/۰۳
      15 0
      شبکه های مجازی بیشتر فسادها رو زود افشا میکند و اثار مثبتش بیشتر است
    • نیما A1 ۱۵:۱۵ - ۱۳۹۶/۰۸/۰۳
      29 5
      ایس برگ نظرتو خوندم دلم نیومد جوابتو ندم... نادان خودتم الان تو یکی از همون عضاهای عمومی هستی و گشتی اینجا نظر گذاشتی خدا به همه ما عقل بده به تو بیشتر
    • پویا US ۰۱:۰۳ - ۱۳۹۶/۰۸/۰۵
      17 0
      فضای مجازی چندان اسیبی وارد نکرده. بلکه فضای مجازی داره آسیبهای جامعه ایران رو خیلی عیان نشون میده. درواقع فضای مجازی صرفا نقاب از چهره جامعه بیمار ایران برداشته
  • بی نام RO ۰۹:۰۱ - ۱۳۹۶/۰۸/۰۳
    127 3
    مگه کشورایی با آسیب های اجتماعی کمتر درهاشون رو به روی اینترنت بستن؟ مگر کشورهایی که از فضای مجازی کمتر استفاده میکنن وضع بهتری دارن؟مثل خیلی کشورهای آفریقایی
    • بی نام IR ۱۴:۱۹ - ۱۳۹۶/۰۸/۰۳
      12 0
      در جواب به کامااان: رد و بدل شایعه و تکذیب اخبار و فضای دامن زدن به شایعات هم در نتیجه کم کاری رسانه های دیگر هست. و عدم اعتماد مردم به رسانه های رسمی چون سال هاست دارای در حال پوشیدن مسائل کشور و یا ربط دادن به کشورهای دیگر بجای بحث و بررسی کارشناسی دقیق مسائل است. اینستاگرام و تلگرام هم جهت شکستن این فضای انحصاری ست. علاوه بر این موضوع سواد رسانه ای پایین هم هست. که هم نبودن یا کم بودن آموزش درست و اگر آموزش هم هست مبتی بر ایدئولوژی و کوبدن بقیه تفکرها مثل مدرنیته بجای آموزش علمی و مستدل و مبتی بر یافته های علمی به روز.
  • بی نام A1 ۰۹:۰۳ - ۱۳۹۶/۰۸/۰۳
    94 6
    سهم ناچیزی دارد. شخصیت افراد در دوران کودکی و درون خانواده شکل می گیرد و بعد مدرسه و رفتار مسئولان آموزشی و بعد مسائل درون جامعه و فرهنگ های غلطی که از قدیم مانده. اینکه کسی در صف نانوایی نوبت را رعایت نمی کند ربطی به شبکه های اجتماعی نداره بلکه مسئولین و خانواده او را آموزش صحیح نداده اند. فکر نکنید که رعایت نکردن نوبت در صف آسیب اجتماعی نیست. این عدم احترام به حقوق دیگران پایه همه آسیب های اجتماعی ست و متاسفانه عده ای در فضای سیاسی احترام نگذاشتن به حقوق دیگران را نهادینه کرده اند
    • بی نام IR ۱۴:۵۸ - ۱۳۹۶/۰۸/۰۳
      10 0
      به رعایت نکردن صف توی مملکت ما نمیگن نقض قانون ؛ تشویق هم مکنند و میگن شخص زرنگیه
  • حسین IR ۰۹:۱۶ - ۱۳۹۶/۰۸/۰۳
    81 6
    یقینا سهم کمتری نسبت به عوامل اقتصادی داره
  • بی نام DE ۰۹:۲۶ - ۱۳۹۶/۰۸/۰۳
    95 4
    فضای مجازی به خودی خود یک آسیب نیست مثل چاقویی که هم با آن می شود میوه پوست کند هم می شود آدم کشت،مشکلات جامعه ما از اینترنت نیست از بیکاری فقر نداشتن امید و آینده است جوانانی که نه می توانند ازدواج کنند نه می توانند سر کار بروند به ناچار به اینترنت روی می آورند و با شرمساری از مادر و پدرشان پول توجیبی می گیرند مثلا شما فکر می کنید جوانان ما از الافی لذت می برند؟اصلا این موضوع مضحکی است که عده ای آمارهای مربوط به گرسنگی مردم و بیکاری و خط فقر را نادیده می گیرند و ریشه مشکلات را در اینترنت پیدا می کنند هیچ می دانید در کشور ما تنها حدود بیست درصد مردم بالای خط فقر قرار می گیرند؟چرا هزینه بازسازی فلان جا را داریم اما هزینه کارآفرینی و ایجاد تفریح برای جوانان نداریم؟
  • بی نام A1 ۰۹:۳۰ - ۱۳۹۶/۰۸/۰۳
    115 5
    فضای مجازی آینه واقعیت اجتماعی و اخلاق جامعه ایرانه. میخوان فضا رو محدود کنن که خیلی چیزها دیده نشه.
  • بی نام DE ۰۹:۳۴ - ۱۳۹۶/۰۸/۰۳
    122 5
    خخخخخخخخخ فضای مجازی باعث طلاق و خودکشی شده اما کارگرهایی که یک سال حقوقشون داده نمی شه باعث ازهم پاشیدن خانواده هاشون و طلاق نمی شه،جوونهایی که سالها به امید کار داشتن و درآمد درس خواندن و حالا تو روزنامه آگهی می کنن سرایدار لیسانسه عامل خودکشیشون اینترنت است؟با خودتان چه فکر کردید؟مردم را چه فرض کردید؟مردم ما به جایی رسیدند که اگر دندان درد بگیرند نمی توانند به دکتر مراجعه کنند زیرا خانواده ای که نهایت حقوق اش دو میلیون است هزینه برای پرداخت به دندانپزشک ندارد شما تصور کن جوانی را که نه توان خرید لباس دارد نه تفریح دارد و دائم هم که در اخبار میخواند دکل نفتی غیب شد،نمی دونم خدا میلیارد تومان را فلانی برد و خورد چه حالی پیدا می کنی؟
  • بی نام DE ۰۹:۳۸ - ۱۳۹۶/۰۸/۰۳
    84 3
    سهم فضای مجازی در مقابل مشکلات اقتصادی و فرهنگی یک درصد هم نیست.جامعه ای که سن ازدواج جوانانش به سی سالگی رسیده،جامعه ای که اعتیاد در آن بیداد می کند،جامعه ای که بیکاری دامن نصف جمعیت کشورش را گرفته و همان جمعیت شاغل هم مشغول کارهایی چون مسافرکشی با خرید خودرو از هزینه شخصی هستند،جامعه ای که زنانش نمی توانند کنار مردان خود کنار برادران و پدران و فامیل خود به تماشای ورزش و فوتبال بروند،جامعه ای که کوچکترین شادی در آن مشکل دار است،جامعه ای که مردمش متاج نان شب هستند جامعه ای که متساجرش سر سال آواره خیابان است،جامعه ای که کارگرش برای طلب کردن حقوق خود شلاق می خورد،جامعه ای که همه مشکلاتش را تقصیر موی دخترها می اندازند حتی خشک شدن دریاچه ها،جامعه ای که هنوز نسل دهه شصت آن بیکار است،و هزاران درد.
  • بی نام DE ۰۹:۴۰ - ۱۳۹۶/۰۸/۰۳
    101 6
    کجای دنیا دیده اید که مشکلات اقتصادی یک کشور را به گردن یک کشور دیگر و اینترنت بیاندازند؟مگر همه دنیا اینترنت ندارند؟چرا آنها درگیر مشکلات ما نیستند؟پس مشکل اینترنت نیست اتفاقا مشکل ما همین تفکری است که مشکلات کشور را اینترنت و فضای مجازی می داند.
    • بی نام IR ۱۵:۰۳ - ۱۳۹۶/۰۸/۰۳
      5 0
      عزیز من مشکلات اقتصادی یکی از عوامل مشکلات اجتماعی ای رو همیشه یادت باشه
    • بی نام A1 ۰۹:۳۷ - ۱۳۹۶/۰۸/۰۴
      4 0
      چهارشنبه 3 آبان 1396 16:45:54 خدانکنه من با امثال تو برادر باشم برو حقوقتو بگیر
  • مصطفي ف IR ۰۹:۴۱ - ۱۳۹۶/۰۸/۰۳
    7 61
    من خودم تو فضاي مجازي آسيب ديدم. قبول دارم كه فضاي مجازي مشكلات خاص خودشو داره ولي به نظرم موضوعي كه اصلا بهش توجه نميشه اينه كه چرا با اين همه هشدار بازم افراد سراغ فضاي مجازي ميان و دچار آسيب اجتماعي ميشن. اكثر كساني كه شرايطي شبيه من داشتند انبوه مشكلات و مسائل بيرون باعث ميشه به اينجا پناه بيارن. به جورايي اين مجاز واقعي تز از محيط بيرونه. مشكلات و درددسرها و فشارهاي بيروني كم بشه هم انسانها كمتر تاثير ميپذيرند هم در مواقع حساس تصميمات معقولتري ميگيرند. كار ما مثل آدم بدهكاري شده كه براي فرار از بدهيش از يكي ديگه قرض ميكنه و هز روز قرضش بيشتر ميشه براي اين آدم پاياني نيست
  • masoud A1 ۰۹:۴۳ - ۱۳۹۶/۰۸/۰۳
    4 43
    100000
  • بی نام GB ۰۹:۵۱ - ۱۳۹۶/۰۸/۰۳
    56 3
    همسر بنپه پهیچ علاقه ایی به ورزش نداشت اما با عضویت در یک کانال تلگرام ورزشی ورزش تبدیل شده به یه قسمت مهم از زندگی ایشون
  • ناشناس DE ۱۰:۱۱ - ۱۳۹۶/۰۸/۰۳
    80 1
    وظیفه مسئولان حکومتی ازبین فقر در کشور وایجاد رفاه وآرامش برای شهروندان می باشد ، مسئولان چون در این امور موفقیتی نداشتند یا اصلا به این فکر نیستند ، لذا آسیب های اجتماعی را بگردن شبکه های اجتماعی میاندازند.وبه جای حل مسئله ، صورت مسئله را پاک می کنند.
  • اردلان یونسی A1 ۱۰:۱۱ - ۱۳۹۶/۰۸/۰۳
    7 64
    شبکه های اجتماعی دو آسیب عمده و جدی به جامعه وارد می کنند.یکی ترویج ناهجاریها و دیگری جلوگیری از دست یابی به مطالب مناسب.در واقع این شبکه نه تنها باعث ورود و ترویج ناهنجاری در اجتماع میشن ، بلکه جامعه رو از کسب هنجارهای لازم بازمیدارن،چرا که افراد درگیر این شبکه ها،ساعات قابل توجهی از وقتشون رو در فضای مجازی میگذرونن و میشه گفت اکثر این افراد با مفاهیمی مثل کتاب خوندن و... غریبناز طرفی مهمترین آسیب این شبکه ها مخصوصا در ایران،ترویج خشونت و اباهه گری هست،به طوری که شما با یه چرخ ساده تو صفحات افراد مشهور،خواهید دید که هر جا فحاشی،نژادپرستی،مفاهیم جنسی و ... باشه،متاسفانه ایرانی ها حضور فعال دارن و ریشه این مسائل،عمدتا به خانواده ها برمیگرده،هر چند نمیشه منکر کم کاری مسئولین هم شد.
    • بی نام IR ۱۸:۱۶ - ۱۳۹۶/۰۸/۰۳
      9 1
      من تو موبایلم دهها کتاب دارم و در مسیر پرترافیک هر روزم حداقل 2 ساعت تو مترو و تاکسی و اتوبوس مطالعه میکنم. در چندین سایت تلگرامی پربار عضوم و از اطلاعات و دانش دیگران استفاده میکنم. همه اینها از مزایای شبکه های اجتماعی است.
  • بی نام A1 ۱۱:۰۸ - ۱۳۹۶/۰۸/۰۳
    32 11
    مسلما سهم داره. مخصوصا روی بچه هایی که نسلهای آینده این مملکت هستن و همینطور کسایی که فرهنگ استفاده از این فضا رو ندارن. ولی نباید همه مشکلات رو هم به فضای مجازی ربط داد.
    • بی نام A1 ۱۰:۰۸ - ۱۳۹۶/۰۸/۰۴
      0 7
      اینکه مشگلات رو به گردن مسولیین و ....... بیندازیم خودمون رو اغفال کردیم گول زدیم خودمون رو اقا پاشپ اون گوشیت ذو غلاف کن برو دنبال کار و زندگی کار رو هیچوقت در خونه نمیارن صدات کنن حالا بگو درس خوندم مدرک دارم برام کار نیست اینها فرار رو بجلو هست نشستی خونه پدرو و مادر جورت رو بکشند دنبال بهونه میگردی خودت راضی کنی اره بابا پاشو بخودت یه تکونی بده
  • بی نام A1 ۱۱:۱۷ - ۱۳۹۶/۰۸/۰۳
    6 26
    دوستان،ما قدیم یک جمله داشتیم،میگفتیم چته؟فیلم دیدی یعنی انقدر یک فیلممثلا بروسلی تو فاز بزن بهادری تاثیر داشت که کسی حرکت میزد تو خیابون اینو میگفتیم.یعنی انقدر کلا جوگیریم این فضای مجازی هم همونجوریه،یکم خوش لعاب تر و با دامنه گسترده تر،تو فیلمها که یک ساعت و نیم بیشتر نیست درجه بندی سنی داره حالا حساب کن یک بچه هجده ساله که حتی بعضی برنامه ها رو نباید ببینه،صبح تا شب سرش تو یک مدیا باشه مثل اینترنت
  • سعید A1 ۱۱:۲۹ - ۱۳۹۶/۰۸/۰۳
    58 1
    بیکاری،ناامیدی،فقرمالی، عامل کلیه ی نابسامانی های جامعه است، امام علی ع میفرماید از یک در که فقر ،بی پولی،وارد شود از درب دیگر ایمان خارج میشود،یعنی انسان دچارناامیدی و پوچ بودن میکند
  • رعنا اصفهانی A1 ۱۱:۳۰ - ۱۳۹۶/۰۸/۰۳
    47 1
    فضای مجازی ،فضاییست پر از مزایا که واقعا در حقش بی لطفی میشه هرکسی که میگوید فضای مجازی بد است یه روز فقط یه روز ،تلفن همراه اش را خاموش کنه تلفنش را از برق بکشه یخچال و فر و قهوه ساز هم از برق بکشه ببینه ایا میتونه زنده بمونه ؟بعد بیاد بگه فضای مجازی بده فضای مجازی هم فقط به دوتا شبکه محدود نمیشه اصلا بالای 90درصد از زندگی ما وابسته به این فضای مجازیست پس تمام کاسه و کوزه ها را سر فضای مجازی نشکونید حالا خوبه تکنولوژی و فضای مجازی به اون صورت که در کشورهای پیشرفته وجود داره در کشور ما نیست وگرنه میخواستید بگید حرام است فضای مجازی از همین حالا اطلاعات و سواد مجازیتون را ببرید بالا چون این فضا در سالهای اینده قطعا پیشرفته تر از اینی میشه که هست
  • بی نام A1 ۱۴:۴۲ - ۱۳۹۶/۰۸/۰۳
    7 0
    مسئولان بروند خدارا شکر کنند که دشمنان این اینترنت و انواع شبکه های اجتماعی را اختراع کردند که میلیونها جوان و پیر و کودک سرشان در گوشی و کامپیوتر باشد.اگر شبکه های اجتماعی نبود، این همه دختر و پسر جوان بیکار در خانه های والدینشان مینشستند از صبح تا شب؟ نه خیر،به جایش خیابانها را متر میکردند و بعد از مدت کوتاهی شهرها به سادگی به آشوب کشیده میشدچون نه کاری دارند نه پولی که با ان تفریحی کنند. میانسالانی که پدر و مادر این جوانان هستند هم اکنون حداقل 23 ساعت در شبکه های اجتماعی میچرخند و کمتر فرصتی برای غصه خوردن به حال جوانان خود دارند.پس کمتر دچار اسیب روانی میشوند.پس مسئولین ما از شبکه های اجتماعی بسیار منفعت میبرند.
  • بی نام A1 ۱۵:۲۱ - ۱۳۹۶/۰۸/۰۳
    0 9
    دشمن توسط فضای مجازی پیشبرد اهداف خود را در از بین بردن بنیاد خانواده در ملل اسلامی دنبال می نماید که تا حدودی هم توانسته با سایت ها و کانال هایش برخی لایه های کمتر متشرع را فریب داده و بدین ترتیب در بخش هائی از کلان‌شهر های ما رسوخ کند
  • بی نام IR ۱۷:۰۱ - ۱۳۹۶/۰۸/۰۳
    6 0
    فضای محازی واقعیت جهان انروز و نیاز اساسی توسعه است . مگر اتومبیل که تصدف میکند و عده ای مجروح و عده ای میمرند را می شود حذف کرد یا هواپیما جون با سقوط باعث مرگ میشود را میشه حذف کرد. ضمنا خیلی ها ناتوانایشان به حل مسائل پیچیده را با فرا فکنی به فضای مجازی مریوط میکنند
  • بی نام RO ۱۹:۰۹ - ۱۳۹۶/۰۸/۰۳
    0 3
    هر چیزی که بخش عمده ای از عمر انسان رو بخودش اختصاص بده و مجرای اصلی ارتباطش با دنیا باشه قطعا تاثیر قابل توجهی بر زندگی اش خواهد داشت و سبک زندگی رو متحول میکنه. نظرات منفی به هر نقدی از تاثیر فضای مجازی، نشوندهنده عمق وابستگی ایجاد شده به این محیطه که باعث میشه عکس العمل عاطفی نشون میدیم؛ چرا که میترسیم این نقد زمینه ساز محدودیت بشه.
  • بی نام A1 ۱۹:۵۵ - ۱۳۹۶/۰۸/۰۳
    1 13
    طبق آمار و تحقیقات علمی عامل بیش از هفتاد درصد بزهکاریهای اجتماعیه
  • ح ن IR ۲۰:۱۳ - ۱۳۹۶/۰۸/۰۳
    2 2
    موارد زیادی وجود دارد که موجب بروز آسیبهای اجتماعی میشود یک مورد هم فضای مجازی است
  • آرمان A1 ۲۰:۴۵ - ۱۳۹۶/۰۸/۰۳
    1 6
    اینترنت باعث مادرم از پدرم طلاق بگیره اینترنت بیشتر از جوونا واسه کسایی که یه سنی ازشون گذشته خطرناکه
  • بی نام A1 ۲۱:۱۹ - ۱۳۹۶/۰۸/۰۳
    0 4
    فضای مجازی باعث میشه اطراف و محیط زیست و زشتی های محیطی رو نبینیم یه کم بیرون بیاییم ببینیم چه آلودگی هایی دور و برمون رو گرفته خوب سرگرمی ای درست شده که نبینیم چی داره به سرمون میاد گوشی هامون اونقدر گرافیکش قشنگه که زشتی در و دیوار شهرها معلوم نیست عکسهای سبز و پر برق اینستا و تلگرام انگار نیاز ما رو واسه سرسبزی واقعی برطرف کرده خوش بحال مسووالا
  • بی نام IR ۰۱:۴۴ - ۱۳۹۶/۰۸/۰۴
    3 0
    عده ای از فضای مجازی بدشان می آید چون قدرت آنرا میدانند که چطور درب دکانشان را تخته کرده است. با وجود اینترنت، آمارها شفاف میشوند و بر روی واقعیات جامعه نمیتوانند سرپوش بگذارند.
  • بی نام IR ۱۱:۱۳ - ۱۳۹۶/۰۸/۰۴
    5 0
    سهم موسسات فرهنگی که میلیارد میلیارد بودجه میگیرن و هیچ کاری هم انجام نمیدن برای از بین بردن آسیبهای اجتماعی چقدره ؟
  • هموطن IR ۱۴:۵۷ - ۱۳۹۶/۰۸/۰۴
    6 0
    من از محترع فضای مجازی متشکرم بخاطر: دانش و سرگرمی رایگان ، کاهش ایاب و ذهاب مردم در حیابانها، گفتگوهای خانوادگی در گروهها ، سرعت اطلاعات و هزاران خدمت و مزایای دیگر بیشتر خدمت به انسانها از سوی محترع فضای مجازی است .
  • بی نام IR ۲۳:۱۷ - ۱۳۹۶/۰۸/۰۴
    1 0
    بهتر است این پرسش را با متخصصان رشته هایی همچون علوم ارتباطات و رسانه روانشناسی جرم شناسی و جامعه شناسی و مدیریت علوم انسانی که در خصوص آسیب های اجتماعی تخصص داشته و با آمار و تحقیقات مربوطه سر و کار دارند در میان بگذارید. خود شما در مقدمه و در پاراگراف سوم نمونه برخی آثار نامطلوب و تبعی فضای مجازی را بیان کرده اید نه سهم از آسیب های اجتماعی را . تعاریف واژه ها ، مفروضات، محدود سازی شمول پرسش و دریافت مهم ملیجک به هنگام نخ کردن سوزن پیرزن نخ ریس در فیلم ناصر الدین شاه آکتور سینما هم فراموش نشود...

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین