فرماندار شهرستان شهرکرد گفت: شوراهای شهر در شهرستان شهرکرد موظف به انتخاب شهرداران در زمان قانونی هستند که در غیر اینصورت با آنها برخورد قانونی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از روابط عمومی فرمانداری شهرستان شهرکرد ، حمید ملک پور اظهار داشت: از مجموع ۹ شهرداری در شهرستان شهرکرد ۳ شهرداری با سرپرست اداره می‌شوند.

وی افزود: شوراهای شهر موظف هستند از زمان انتخاب سرپرست تا ۳ ماه شهردار را معرفی کنند که در غیر اینصورت با آنها برخورد قانونی می‌شود.

فرماندار شهرستان شهرکرد بیان کرد:از مجموع ۹ شهرداری، شهردار ۶ شهر انتخاب و یا ابقاء شده‌اند و ۳ شهرداری نیز با سرپرست اداره می‌شود.

ملک پور خاطرنشان کرد: شهردار فرخشهر، هفشجان، سورشجان، هارونی، سودجان و نافچ انتخاب و شهرداری‌های شهرکرد، شهر کیان و طاقانک با سرپرست اداره می‌شوند.

شهرداری شهرکرد به سرپرستی نورالله غلامیان اداره که در تاریخ ۸ شهریورماه با رأی ۴ عضو شورای شهر شهرکرد انتخاب شده است.

 

48

کد خبر 723177

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار