بیژن ذوالفقارنسب گفت: باید با تیم‌های بزرگتری بازی‌های دوستانه داشته باشیم.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ بیژن ذوالفقارنسب کارشناس فوتبال در رابطه با لیست جدید تیم ملی و دوبازی دوستانه پیش روی تیم ملی صحبت کرد. از نظر او، ایران باید با تیم های بزرگ تری بازی دوستانه برگزار کند.

*امروز لیست جدید تیم ملی برای دو بازی دوستانه با پاناما و ونزوئلا اعلام شد. به نظر شما این لیست چگونه است؟

لیست تیم ملی همیشه دچار تغییر می شود و به عقیده من باید به نظر مربی احترام گذاشته شود. تفکرات مربی خیلی مهم است و کی روش بیشتر از هر شخص دیگری به فکر تیم ملی است. مطمئن باشید او کسی را از قلم نمی اندازد و همه بازیکنان را زیر نظر دارد.

*در لیست تیم ملی نام امیرعابدزاده هم به چشم می خورد. شما دعوت شدن این بازیکن را چگونه ارزیابی می کنید؟

کی روش حتما او را زیر نظر داشته که به تیم ملی دعوت کرده است. من این دعوت را به فال نیک می گیرم و امیدوارم او مثل پدرش بتواند به تیم ملی کمک کند.

*تیم ملی قرار است دو بازی دوستانه با پاناما و ونزوئلا برگزار کند. ارزیابی شما از این بازی ها چیست و چگونه این بازی ها را پیش بینی می کنید؟

این خیلی خوب است که با تیم های مختلف از قاره های مختلف بازی می کنیم.این بازی ها محک خوبی برای بازیکنان است.اما باید تا زمان قرعه کشی صبر کنیم و بعد در رابطه با بازی های بعدی تیم ملی صحبت کنیم.اما قطعا این بازی ها برای تیم ملی مفید خواهد بود.

*در لیست جدید تیم ملی نام چند جوان هم به چشم می خورد. به نظرتان کی روش قصد دارد تیم ملی را متحول کند؟

به نظر من باید از جوانان استفاده کرد و به آنها موقعیت داد تا خودشان را نشان دهند و بتوانند جایگاه خود را در تیم ملی پیدا کنند.

*به عقیده شما نباید با تیم های بزرگ تری بازی دوستانه برگزار کنیم؟

حتما همینطور است و باید این کار انجام شود. ولی خب می دانیم که فدراسیون مشکلات اقتصادی هم دارد و باید با این شرایط کنار بیاییم.

*تیم ملی می تواند در جام جهانی موفق شود و از دور گروهی صعود کند؟

همه ما دوست داریم موفق شوند و صعود کنند. اما تیم هایی که به جام جهانی می آیند قدرتمند هستند و ما هم باید با تمام قوا وارد این مسابقات شویم تا به موفقیت برسیم.

43 43

 

 

کد خبر 724481

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین