کارگروه راهبردی توسعه مدیریت و نظام نامه نظارتی سازمان بهزیستی استان در راستای افزایش نظارت با بهره گیری از تمامی ظرفیت های درون و برون سازمانی بر اساس وظایف قانونی مرتبط، که مشتمل بر شاخص های نظارتی حوزه ها، مراکز و فعالیتها می باشد، به ریاست مدیرکل بهزیستی استان در محل سالن کنفرانس این اداره کل برگزار شد.

به گزارش خبرآنلاین لرستان، دکتر حیدری مدیرکل سازمان بهزیستی استان در ابتدا با اشاره به اهمیت موضوع نظام نامه نظارتی سازمان گفت: مهمترین وظایف سازمانها توجه جدی به نظارت بر تحقق اهداف و وظایف پیش بینی شده و حسن اجرای قوانین، مقررات و دستورالعمل ها به منظور شناسایی نقاط قوت و ضعف و همچنین بهبود عملکرد و افزایش بهره وری و استفاده بهینه ازمنابع می باشد.

حیدری در ادامه خاطرنشان کرد: در شش ماهه نخست سال ۹۶ بسیاری از دفاتر در بهزیستی استان مقامهای اول تا دهم را کسب کرده اند ضمن اینکه دفاتری که تا کنون اعلام شده اند عبارتند از معاونت توانبخشی، دفتر مناسب سازی، آمار و برنامه ریزی، توانمند سازی معلولین که رتبه یک کشوری را بدست آورده اند، توانبخشی روزانه و توانپزشکی رتبه سوم، اشتغال و کار آفرینی رتبه چهارم، امور حقوقی رتبه پنجم، شورای سالمندان رتبه ششم، شورای فرهنگی رتبه نهم و مدیریت عملکرد رتبه دهم کشوری را حائز شده اند و این نتیجه کار شما را در سازمان مدیریت و برنامه ریزی تائید می کند با وجود اینکه استان ما پیشتر از این، هیچ رتبه قابل ملاحظه ای نداشته است ولی اکنون می تواند با استانهای برخوردار مثل اصفهان، خراسان و یزد در حوزه بهزیستی رقابت کند.

دکتر حیدری با بیان اینکه ضروریست در این راستا از نظارت سلیقه ای پرهیز شده و نظارت بر مبنای شاخص های علمی در دستور کار قرار گیرد گفت: امیدواریم با راهنمایی های شما دوستان عزیز در سازمان مدیریت، کارکنان بهزیستی انگیزه لازم را بدست بیاورند و برای خدمت رسانی به جامعه هدف از شیوه های علمی و استاندارد بهره ببرند

در این جلسه مهندس امین بیرانوند نماینده سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان ضمن تبریک به مدیریت و کارکنان سازمان بهزیستی لرستان به سبب کسب رتبه یک کشوری در میان دستگاههای حمایتی و بدست آوردن رتبه برتر در جشنواره شهید رجایی، گفت: در مجموعه سازمان مدیریت در بحث ارزیابی و عملکرد دستگاه ها معیار سنجش ، دستورالعملهای ابلاغی می باشد.

وی با اشاره به اینکه در بحث ارزیابی از بهترین رایانه ها و شفاف ترین سیستم و سامانه متمرکز اینترنتی استفاده می شود گفت: در این سامانه فرصت دفاع در سطح ملی برای هر دستگاهی فراهم شده است.

مهندس بیرانوند با اشاره به نقش توانمند مدیریت در مجموعه بهزیستی گفت: امیدوارم این راه ادامه داشته باشد و روز به روز انگیزه کارکنان بهزیستی برای تکرار روند کسب افتخارات بیشتر شود.

 

به مقوله پژوهش به شکل فانتزی نگاه نکنیم

از سوی دیگر اولین جلسه کمیته پژوهش اداره کل بهزیستی لرستان در راستای پیشرفت کیفی و بررسی اولویت های پژوهشی و تحقیقی با حضور مدیر کل و جمعی از پژوهشگران بهزیستی استان برگزار شد.

دکتر حیدری مدیر کل بهزیستی استان در این جلسه تصریح کرد: این کمیته باید در تمامی حوزه ها فعالیت خود را آغاز کرده و به عنوان بخش کمکی، زیر ساخت های فکری و کاربردی حوزه های مختلف این اداره را فراهم کند.

حیدری با بیان اینکه ما باید بر اساس راهبردها و استراتژی های عالی سازمان و مسائل مورد نیاز، سیاست های این کمیته را تبیین کنیم گفت: با نگاهی عالمانه می توانیم اهداف کمیته را رصد کنیم و به مسائل نو و کاربردی بپردازیم و مسائلی که مورد نیاز یک سازمان است در دستور کار کمیته پژوهش قرار گیرد تا بتوانیم حلال مشکلات باشیم بی آنکه به مقوله پژوهش به شکل فانتزی نگاه کنیم.

وی در ادامه گفت: پژوهش های مرتبط و کاربردی باید در اولویت قرار گیرد، از آن جایی که بدنه اصلی سازمان و اداره کل مبتنی بر تحقیق و پژوهش است باید این کمیته به گونه ای عمل کند که علاوه بر ایجاد یک بانک اطلاعاتی از افراد محقق و پژوهشگر،استفاده کند.

 

48

کد خبر 725590

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار