عضو کمیسیون اصل ٩٠ مجلس هشتم گفت: طبق اخباری که از منابع موثق به من رسیده، تا کنون 7 حکم قطعی درباره 11هزار میلیارد تومان تخلف مالی شخص احمدی‎نژاد صادر شده است. از این رو بست‎نشینی فرافکنی و فرار رو به جلو است برای مبرا شدن از این اتهامات.

فاضل موسوی در یادداشتی که در اختیار خبرآنلاین قرار داد، ضمن انتقاد به شیوه اعتراض احمدی نژاد و حلقه یارانش مبنی بر بست نشینی در حرم عبدالعظیم، از بدهکاری های او به مردم و دستگاه قضا سخن گفت و نوشت: احمدی نژاد باید اول فکری به حال بدهکاری اش بکند، بعد به دادخواهی بپردازد!

وی افزود: تا امروز مکررا از احمدی نژاد خواسته شده که پاسخگوی اتهاماتش باشد. سیستم قضایی قانونا او و یارانش را احضار کرده، آنها هم باید بروند و به سیستم قضایی پاسخگو باشند. وقتی از این کار سر باز می‎زنند، می‎توان برداشت کرد که کلا سیستم را قبول ندارند! و گرنه چه ایرادی دارد که در دادگاه حرفشان را بزنند؟ مضاف بر اینکه بنده معتقدم در زمان بروز این تخلفات باید جلوی آنها گرفته می‎شد. وقتی آقای احمدی‌نژاد مرتکب 11 هزار میلیارد تومان تخلف مالی شد باید جلویش را می گرفتند، نه الان که دیگر آهی در بساط ندارد و نمی‎تواند این پول را به بیت المال برگرداند.

او ادامه داد: امروز به لطف رسانه‎های متعدد مجازی و حقیقی، مردم آگاهی داریم؛ این مسائلی که از سمت احمدی نژاد مطرح می شود اصلا پایه و اساس ندارد. کسی که عضو مجمع تشخیص مصلحت است می تواند بدون جنجال و با رایزنی، انتقادات خود را عنوان کند. البته اگر واقعا تخطی صورت گرفته باشد.

یادداشت او را اینجا بخوانید.

27212

کد خبر 729633

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین