مهر نوشت: مسعود بارزانی، رئیس سابق اقلیم کردستان عراق در سخنانی گفت: اگر خیانت روز ۱۶ اکتبر نبود، نیروهای دولت مرکزی بغداد بر کرکوک مسلط نمی شدند.

به گزارش سومریه نیوز، مسعود بارزانی رئیس سابق اقلیم کردستان عراق سخنانی را در خصوص تسلط نیروهای عراقی بر استان کرکوک مطرح کرده است.

بر اساس این گزارش، وی در این خصوص گفته است: اگر خیانت روز ۱۶ اکتبر نبود، نیروهای دولت مرکزی بغداد بر کرکوک مسلط نمی شدند. بغداد حتی پیش از برگزاری همه پرسی هم به دنبال تسلط بر کرکوک بود.

رئیس سابق اقلیم کردستان عراق همچنین افزود که وی از مذاکرات جدی میان بغداد و اربیل برای حل و فصل مشکلات فی مابین حمایت می کند.

بارزانی در ادامه این اظهارات خود، دولت بغداد را به طرح شروط غیرممکن برای اربیل متهم کرد و خواستار عدم مطرح شدن این شروط شد.

رئیس سابق اقلیم کردستان مدعی شد: حتی پیش از برگزاری همه پرسی هم بغداد برای مصادره دستاوردهای ملت کُرد تلاش می کرد و قصد داشت کُردها را به منطقه سبز بازگرداند!

52310

کد خبر 731684

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۰۶:۱۷ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۷
    0 3
    خیانت را تو کردی که می خواستی کشور عراق را تجزیه کنی
  • بی نام A1 ۰۸:۱۶ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۷
    1 1
    کوردها از دو ناحیه شکست می خورند خودرایی و خیانت

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین