کشف20 کیلو تریاک در عملیات پلیس چهارمحال و بختیاری

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان از کشف 20 کیلو گرم تریاک از دو سوداگر مرگ طی عملیات پلیس استان در شهرستان بروجن، خبر داد.

به گزارش خبرگزاری خبرانلاین به نقل  ازپایگاه خبری پلیس سرهنگ سليمان رياحی  افزود: در پي كسب خبري مبني بر قصد دو سوداگر مرگ براي انتقال مواد مخدر از استان اصفهان و توزيع در سطح شهرستان هاي بروجن و لردگان موضوع در دستور كار اكيپ عمليات ويژه پليس مبارزه با مواد مخدر استان قرار گرفت.

به گفته وی : با همكاري عوامل پليس مبارزه با مواد مخدر بروجن و لردگان پس از انجام كار اطلاعاتي دقيق و شناسائي خودرو هاي اين دو قاچاقچي ضمن كسب مجوز قضائي خودرو پرايد و پژو آنها در محور بروجن به لردگان متوقف و ضمن دستگيري اين دو سوداگر مرگ در بازرسي از خودروهاي توقيفي 20 كيلوگرم ترياك جاساز كشف شد.

سرهنگ رياحي با اشاره به معرفي متهمين به مرجع قضائي خاطر نشان كرد: برخورد قاطع و قانوني با سوداگران مرگ از راهبرد هاي مهم فرماندهي انتظامي استان است كه همواره در دستور كار قرار دارد.

 

46

 

کد خبر 732141

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار