فرستادگان نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به قاهره عصر دیروز با رئیس سازمان اطلاعات مصر دیدار و گفت‌وگو کردند.

به گزارش فارس به نقل از روزنامه "القدس العربی "، "عوزی اراد " مشاور امنیت ملی و "اسحاق مولخو " وکیل عمومی رژیم صهیونیستی در سفر دیروز به قاهره با "عمر سلیمان " رئیس سازمان اطلاعات مصر دیدار و در خصوص اوضاع غزه و مذاکرات جاری بین تشکیلات خودگردان و این رژیم گفت‌وگو کردند.


طرفین در این دیدار همچنین تحولات مربوط به پرونده تبادل اسرا بین رژیم صهیونیستی و جنبش حماس را بررسی کردند.
بر اساس این گزارش، فرستادگان نتانیاهو به قاهره همچنین در مورد محورهای گفت‌وگوهای نتانیاهو در سفر قریب‌الوقوع به واشنگتن از جمله انتقال به مذاکرات مستقیم با تشکیلات خودگردان بحث و تبادل نظر کردند.


سفر این دو فرستاده صهیونیست به قاهره در حالی است که حدود یک هفته پیش نیز "عاموس گلعاد " مشاور وزارت جنگ رژیم صهیونیستی که عهده‌دار رسیدگی به پرونده "گلعاد شالیت " نظامی اسیر صهیونیست است، به قاهره سفر کرده بود.

کد خبر 73220

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین