به گزارش خبرآنلاین، سیدغلامرضا موسوی رئیس شورایعالی تهیهکنندگان و توزیعکنندگان فیلم سینمای ایران درباره این جلسه که پنج ساعت طول کشید، گفت: «در ابتدای جلسه نمایندگان شورای عالی در شورای صنفی نمایش گزارش جلسه فوقالعاده روز چهارشنبه با مدیرکل ارزشیابی را به اطلاع شورایعالی رساندند. براساس این گزارش دلایل و نکات مورد نظر مدیرکل ارزشیابی برای ارایه طرح اکرانبندی به طور خلاصه عبارت است از توزیع بودجهای که در سالهای اخیر مطلقا در حوزه توزیع نشده، حل مشکلات نظام توزیع توسط صنف امکان حل ندارد بنابراین دولت خود رأسا ورود خواهد کرد، براساس آمار تعداد فیلم اکرانشده، فروش و تعداد تماشاگر نسبت به سال گذشته در همین مقطع زمانی رشد داشته است، جدولبندی جهت آرایش اکران با اولویت دادن به فیلمهای جشنواره، مسابقه جشنواره و موضوعی از مشخصات آن است، هشت فیلم همزمان اکران خواهد شد و قراردادهای منعقده مانع اجرای جدول نخواهد شد و جدول اعلام عمومی نخواهد داشت.»
موسوی ادامه داد: «در ادامه پس از پاسخ نمایندگان شورا به سوالات مطرحشده، نامه معاونت سینمایی به مدیرکل ارزشیابی پیرامون توقف طرح قرائت شد. همکاران شورا سپس طی مباحثی به تحلیل دلایل ارایه طرح اکرانبندی طی یک هفته گذشته و توقف آن ظرف کمتر از 24 ساعت پس از آخرین اظهارنظر مدیرکل پرداختند.»
او افزود: «در حقیقت نمایندگان شورایعالی در پی پاسخ به این پرسش بودند که در کمتر از 24 ساعت چه اتفاق یا موضوعی خارج از معاونت سینمایی رخ داده است که منجر به نامه معاونت سینمایی شده است. در هر حال شورا در طی مباحث خود اعتقاد داشت که قبل از اعلام هر طرحی، منطقی است که قبلا موضوع مورد کارشناسی اصناف مربوطه قرار گرفته و پس از جمعآوری کلیه نظرات، جمعبندی آنها و اطمینان از نفع سینمای ملی اجرایی شود.»
موسوی ادامه داد: «در این نشست که با سخنان پیش از دستور نمایندگان کانون تهیهکنندگان، مجمع فیلمسازان و انجمن تهیهکنندگان مستقل آغاز شد درمورد پرداخت نشدن حقوق استانی صاحبان فیلم در جشنواره فیلم فجر، لزوم حضور نماینده تهیهکنندگان در شورای پروانه فیلمسازی و دفاتر، مساعدت برای اکران فیلمهای فرهنگی، کمبود سالن سینما و لزوم ساخت سالنهای لوکس در مراکز استانی برای جذب تماشاگر و برخی مسایل دیگر صنفی صحبت شد.»
این تهیهکننده گفت: «در پایان نیز شورای عالی ضمن لزوم حضور نمایندگان تشکیلات صنفی در شورای وحدت تهیهکنندگان، مصوب کرد هر تشکیلات با سه عضو اصلی خود در این نشستها شرکت کند.»
نظر شما