ایلنا نوشت:رئیس انجمن همگن قطعه‌سازان گفت: سال 91 گفتند پراید کیلویی چند و قیمت‌گذاری را به شورای رقابت واگذار کردند. خودروسازان از آن موقع بیش از 6 هزار میلیارد تومان ضرر کردند.

محمدرضا نجفی‌منش اظهارداشت: قیمت تمام شده خودرو 20 میلیون تومان است اما دستور می‌رسد 18 میلیون فروخته شود و در نهایت 21 میلیون به دست مصرف‌کننده می‌رسد این وسط دلال سود اصلی را می‌برد؛ همین عوامل سبب شد که خودروسازی ما زمین بخورد.

او گفت: هر وقت پیش‌فروش خودرو اعلام می‌شود در کمترین ساعت همه ظرفیت به فروش می‌رسد. این فروش به خاطر استقبال نیست بلکه ثبت نامی است که توسط دلال‌ها برای گرفتن سود بیشتر و کنترل بازار انجام می‌شود.

نجمفی منش در خصوص آخرین وضعیت قطعه‌سازان و به روز بودن آنها گفت: قطعه‌سازان ما توانستند خود را با آخرین متد و تکنولوژی روز تطبیق دهند و با توجه به اینکه قراردادهای جدیدی در خصوص تولید خودروهای سال اروپا همچون پژو 2008 و 301 در حال انجام است به راحتی می توانیم نیاز خودروسازان را تامین کنیم.

 عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی تهران گفت: فقط در این میان نیاز به زمان داریم تا قطعه‌سازان با همتایان خارجی خود وارد مذاکره شده و با سیستم جدیدی که خودروسازان در نظر دارند هماهنگ شوند.

وی ادامه داد: در تولید خودروهای جدید، مطالبه قطعه‌سازان استفاده 40 درصدی از تولیدات داخل است.

نجفی منش در خصوص زمان زیاد پرداخت بدهی خودروسازان به قطعه‌سازان گفت: الان طلب قطعه‌سازان به صورت 6 ماهه پرداخت می‌شود که عوامل زیادی در آن دخیل هستند.

اگر بگذارند قیمت خودرو مانند سایر کالاها در  بازار تعیین شود تمام این مشکلات حل می‌شود.

رئیس انجمن قطعه‌سازان همگن تصریح کرد: نکته دیگر آنکه قدرت خرید مردم پایین آمده و دیگر نمی‌توانند نقد خرید کنند. در دنیا معمول است که مردم خانه و خودرو را از محل درآمدهای آتی خریداری می‌کنند اما در ایران چون بانک‌ها مشارکت فعالی در این حوزه ندارند خودروسازان برای فروش خودرو به صورت اعتباری 2 ساله و 3 ساله اقدام می کنند که سبب می‌شود فشار نقدینگی به خودروساز وارد شود و همین نیز به قطعه‌ساز فشار خواهد آورد.

نجفی منش در پایان گفت: در این مورد ما پیشنهادهایی داریم که آن را ارائه خواهیم داد. این پیشنهاد در ده فصل تنظیم شده و می‌تواند نقش واسطه و دلال را حذف کند.

 

3535

 

 

کد خبر 739960

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 9
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • ایرانی IR ۰۷:۱۱ - ۱۳۹۶/۱۰/۰۳
    43 1
    وقتی پراید 20 میلیونی را 4 یا 5 میلیون در عراق و سوریه فروختند کسی ضرر نکرد ؟؟ چرا اون موقع صداتون در نیومد ؟؟
    • فرزاد A1 ۰۸:۵۷ - ۱۳۹۶/۱۰/۰۳
      8 0
      دراوایل دهه 70 که پراید درکره تولید میشد حدود 3000 دلار بود یعنی باقیمت امروزی کمتراز 13 میلیون. یعنی پراید اصل کره 13میلیون ولی پراید مشابه سازی شده 22 میلیون وباز ضرر میکنند.همانطور که درزمان حال هم سراتوی کره ای بدون احتساب مالیات وعوارض دولت ایران حدود 65 میلیون است ولی با مالیاتی که روش میکشند به 170 میلیون میرسد تا مردم بروند سراتوی سایپی جونو که مال چن سال قبله 110 میلیون بخرنو وخداروهم شکر کنند
  • غلام A1 ۰۸:۱۳ - ۱۳۹۶/۱۰/۰۳
    34 1
    آخی ......طفلکی خودروسازان داخلی....روی خودروهای وارداتی 3برابرقیمتشان مالیات بسته اند که اینا بتونن ارابه های حلبی ویژنشون به مردم بفروشن باز 6هزارمیلیارد بدهی بالا آورده اند وشاکی هستند
  • بی نام EU ۰۸:۱۸ - ۱۳۹۶/۱۰/۰۳
    30 1
    ایشون بهتر به این سوال جواب بدن که خودرویی که طراحی و ساخت و امکاناتش برمیگرده به 1985 یعنی سی و دو سال پیش و اونهم ساخت یه کشور آسیایی و الان با 97 تولید قطعاتش در داخل چرا باید قیمت تموم شده ش بیست میلیون تومن باشه؟
    • بی نام A1 ۰۹:۲۸ - ۱۳۹۶/۱۰/۰۳
      1 4
      تا سال 2002 در ژاپن و آمریکا تولید میشد
    • بی نام A1 ۰۹:۴۷ - ۱۳۹۶/۱۰/۰۳
      6 0
      گل گفتی
  • محسن PT ۰۹:۴۸ - ۱۳۹۶/۱۰/۰۳
    13 0
    واردات خودرو را آزاد کنید مشکل حل میشه...
  • بشیر IR ۱۰:۲۰ - ۱۳۹۶/۱۰/۰۳
    8 0
    عجب یا للعجب جالبش اینجاست که خودروساز داخلی خودش مجوز واردات خودرو خارجی رو هم داره یه ضرب المثل چینی هست که میگه هم از آخور میخوره هم از توبره مصداق کاملش اینجاست تازه فهمیدم اینکه میگه طرف "دو قورت نیمش باقیه" یعنی چی
  • ایرانی IR ۱۶:۰۳ - ۱۳۹۶/۱۰/۰۳
    2 0
    خجالت هم خوب چیزیه. باماشینهای داخلی غیراستانداردهرسال جان هزاران ایرانی رو میگیرین بازهم طلبکارین.شماباجلوگیری ازواردات خودروفقط دنبال گران کردن ماشینهای آشغال تولیدداخل هستیدوبس...

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین