قدردانی دبیرجشنواره منطقه ای هوره و سیاچه‌مانه از مردم شهرستان کامیاران

دبیر و مسئول برگزاری جشنواره منطقه ای هوره و سیاچه مانه از همراهی و حضور مردم فرهنگ دوست شهرستان کامیاران در نخستین جشنواره و مراسم رونمایی از نماد این جشنواره قدردانی کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از سنندج، شیوا قوامی در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به اینکه نخستین جشنواره منطقه‌ای هوره و سیاچه‌مانه با استقبال گسترده مردم شهر کامیاران مواجه شد، گفت: هنرمندانی از استان های لرستان، کرمانشاه، ایلام و کردستان در قالب اولین جشنواره به زیبایی هنر و فرهنگ اصیل منطقه کردستان را نمایش دادند.
وی ضمن قدردانی از همراهی و حضور مردم فرهنگی شهر کامیاران، از افتتاح دفتر دبیرخانه دائمی جشنواره در این شهر خبر داد.
قوامی گفت: با توجه به اینکه سالن مناسب فعالیت های فرهنگی در شهر کامیاران وجود ندارد با کمبودهایی از نظر فنی مواجه بودیم و امیدواریم در برنامه بعدی این موارد رفع شود.
دبیر جشنواره منطقه ای هوره و سیاچه مانه از حضور فعالان فرهنگی و هنرمندان در برگزاری این جشنواره تقدیر کرد و افزود: در برنامه های آتی ایده ها و نظرات دلسوزانه آن ها به کار گرفته خواهد شد. وی همچنین از حمایت های مدیر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان کامیاران تقدیر و تشکر کرد.
مدیر موسسه فرهنگی، اجتماعی روژا از برگزاری دومین جشنواره در آینده ای نزدیک خبر داد و گفت: با حمایت و همراهی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، فرمانداری شهرستان کامیاران، شهرداری و شورای اسلامی و نیز سایر ادارات دولتی و بخش خصوصی دومین جشنواره با شکوه بیشتری در شهر هنرپرور کامیاران برگزار خواهد شد.

 

46

کد خبر 740589

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =