واردات برند پورشه به کشور متوقف شده و در برندهایی همچون بی‌ام‌ دبلیو، بنز و لکسوس نیز تنها مدل‌های پایه و ارزان‌تر از ۴۰ هزار دلار، امکان ورود به کشور را خواهند داشت.

در حالی شب گذشته تعرفه جدید خودروهای وارداتی اعلام شد که هنوز سایت ثبت سفارش به روال عادی خود باز نگشته است و فقط برای خودروی تویوتا امکان ثبت وجود دارد، هر چند به نظر می رسد دیگر خودروهای دارای نمایندگی مجاز نیز این امکان را طی روزهای آینده به دست آورند.

در حالیکه در 6 ماه اخیر امکان ثبت سفارش هیچ خودرویی وجود نداشت واردکنندگان رسمی بارها به این مسئله اعتراض کردند و از دولت خواستند که زودتر این موضوع را تعیین تکلیف کند. آنها تقاضا دارند که اگر قرار است تعرفه ها افزایش پیدا کند زودتر ابلاغ شود و یا اگر قرار است محدودیت جدید اعمال شود، اعلام شود تا هر چه زودتر بازار از این بلاتکلیفی خارج شود.

بی محلی مدیران وزارت صنایع به این درخواستها سبب شد که انجمن وارد کنندگان خودرو راهکار قانونی را در پیش گرفته و به قوه قضائیه شکایت کند همزمان نیز با کمیسیون اصل 90 مجلس مکاتباتی را انجام داد و از آنها به عنوان نمایندگان مردم خواست که به این مسئله ورود کنند از طرف دیگر قیمت خودروهای وارداتی در بازار هر روز افزایش پیدا می کرد تا جایی که رئیس اتحادیه فروشندگان خودرو گفت:دیگر حباب قیمتی نیز جا ندارد بیشتر از این بزرگ شود.

از سوی دیگر نمایندگی ها که دیگر امکان واردات خودروی جدید را نداشتند به تدریج از نمایشگاه های خودرویی که در سراسر کشور برگزار می شد کنار کشیدند، به طوریکه نمایشگاه خودرو کرمان که در حال برگزاری است شاهد یکی از کم فروغ ترین نمایشگاه ها است تا جایی که با گذشت سه روز از افتتاحیه استقبال چندانی از سوی مردم صورت نگرفته و خودروهای چینی تولید داخل نتوانسته انگیزه مردم را برای بازدید به نمایشگاه بالا ببرد.

سرانجام پس از احضار وزیر به کمیسیون اصل 90 و با فشار رسانه ها لیست تعرفه های جدید اعمال شد و همانطور که انتظار می رفت شاهد افزایش 15 تا 40 درصدی خودروها بودیم.

در دستورالعمل جدید واردات خودرو تعرفه واردات خودرو با حجم موتور ۱۰۰۰ تا ۱۵۰۰ سی‌سی از ۴۰ درصد به ۵۵ درصد، تعرفه واردات خودروهای با حجم موتور ۱۵۰۰ تا ۲۰۰۰ سی‌سی از ۵۵ درصد به ۷۵ درصد و تعرفه واردات خودروهای با حجم موتور ۲۰۰۰ تا ۲۵۰۰ سی‌سی نیز از ۵۵ درصد به ۹۵ درصد افزایش یافته است.

طبق این دستورالعمل واردات خودروهای با حجم موتور بیش از ۲۵۰۰ سی‌سی همچنان ممنوع است ضمن آنکه واردات خودروهای با ارزش گمرکی بیش از ۴۰ هزار دلار نیز ممنوع اعلام شده است.

به این ترتیب واردات برند پورشه به کشور متوقف شده و در برندهایی همچون بی‌ام‌ دبلیو، بنز و لکسوس نیز تنها مدل‌های پایه و ارزان‌تر از ۴۰ هزار دلار، امکان ورود به کشور را خواهند داشت.همین امر سبب شد که در بازار قیمت برخی از مدل‌های بی ام و، بنز و لکسوس با ۲۵۰ تا ۴۰۰ میلیون تومان افزایش در بازار مواجه شود.

به نظر می رسد عدم استقبال از نمایشگاه های خودرو و نزدیکی همایش بین المللی خودرو تهران باعث شده که این دستور العمل ابلاغ شود.

35225

 

کد خبر 741328

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 12
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • رضا ۰۸:۵۹ - ۱۳۹۶/۱۰/۰۷
    87 0
    مسخره است دیگه ، هیچ جای دنیا اینجوری نیست ، حتی گینه بی صاحب ، فقط توی ایران اینجوری مردم رو میچاپند .
    • بی نام IR ۱۰:۴۰ - ۱۳۹۶/۱۰/۰۷
      6 0
      شما که علیه احمدی نژاد هزاران تهمت و ناروا میزنید انواع اقسام اعتراضات رو میکنید چطور به این روحانی هیچ اعتراضی نمیکنید؟جراتشو ندارید.این ملت اگر جرات اعتراض داشته باشند به امثال این اقا مطمئن باشید حقوق بشر در ایران بالاجبار اجرا خواهد شد.قیمت رو میبره سر اسمون هیچ کس اعتراضی نمیکنه بعد میگند احمدی نژد؟شما الان رئیست روحانیه جرات داری اعتراض کن.
    • بی نام DE ۱۳:۱۷ - ۱۳۹۶/۱۰/۰۷
      0 5
      می خواستی پورشه بخری؟
  • رضا قلی ۰۹:۰۶ - ۱۳۹۶/۱۰/۰۷
    64 0
    توی ایران هر دولتی میاد سرکار ، همه چیزها رو انحصاری کنترل میکنند و قیمت همه چیز دست خودشون هست مردم هم حالا از روی احتیاج یا هرچی مجبور به استفاده هستن و رگ خواب مردم دست خودشون هست ، مملکتی که بعد از این همه منابع هنوز مشکل گوجه فرنگی و پیاز و تخم مرغش حل نشده و نمیشود . خنده داره واقعا ، من بهتر از اینها میتونم مملکت رو اداره کنم.
    • بی نام DE ۱۳:۲۱ - ۱۳۹۶/۱۰/۰۷
      1 4
      اگه فقط میوه و سبزیجات فصل رو بخوری اینقدر اذیت نمی شی. یه محمود نامی هم مثل شما فکر می کرد که می تونه سیاست نخونده و با کار نابلدی مملکت رو اداره کنه. کم حرف من می تونم، من می تونم بزن. تو اگه می تونستی که لنگ 200 تومان افزایش قیمت جنس نبودی...
  • بی نام A1 ۰۹:۰۷ - ۱۳۹۶/۱۰/۰۷
    5 32
    بنزین گرون بشه دیگه کی مثلا دنباله لندکروز ۸ سیلندر میره حالا ۱میلیارد اصلن گرون بشه واقعا مسخرس
  • پشیمان A1 ۰۹:۳۷ - ۱۳۹۶/۱۰/۰۷
    23 0
    روحانی مچکریم
    • پشیمان ۲ A1 ۱۰:۵۲ - ۱۳۹۶/۱۰/۰۷
      6 3
      تا ابد پشیمانیم و ناامید پرزیدنت روحانی ثابت کردی هر کسی رییس جمهور بشه فرقی نداره و مردم باید تو فقر و ناامیدی بسوزن و بسازن
  • بی نام A1 ۰۹:۴۸ - ۱۳۹۶/۱۰/۰۷
    32 3
    از ماس که بر ما ، روحانی پشیمانیم
  • اهل منطق IR ۱۰:۱۳ - ۱۳۹۶/۱۰/۰۷
    42 0
    خدا نیامرزه کسانی را که مملکت ما را به این روز انداختند
  • فرهاد A1 ۱۲:۲۳ - ۱۳۹۶/۱۰/۰۷
    2 2
    سیاه نمایی نکنید همه چی خوبه
  • بی نام A1 ۰۱:۱۰ - ۱۳۹۶/۱۰/۰۸
    4 0
    اگه بنز و ب ام و 40 هزار دلار باشه خیلی خوبه و ما هم میتونیم سوار یشیم

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین