مدیرکل دامپزشکی استان از مقدار 7 تن و چهارصد کیلوگرم پودر ماهی آلوده به باکتری سالمونلا در شهرستان بن خبر داد

دکتر عبدالمحمد نجاتی درگفتگو با خبرنگار خبرگزاری خبرآنلاین اظهار داشت: این محموله توسط یکی از گاوداری ها به طور غیر مجاز، بدون هویت ( نشان تولید کننده و تاریخ تولید و انقضاء ) و بدون اخذ مجوز های بهداشتی دامپزشکی وارد استان شده بود.

دکتر نجاتی گفت: دامپزشکی استان پس از اخذ نمونه های لازم و نتیجه آزمایش مبنی بر مثبت بودن محموله پودر ماهی به باکتری سالمونلا، محموله ضبط و معدوم سازی بهداشتی شد.

وی گفت: سالمونلا نوعی باکتری است که می تواند در روده حیوان و انسان زندگی کند و زمینه مسمومیت را بوجود آورد.

مدیرکل دامپزشکی استان علایم بیماری را دل درد، گرفتگی عضلات شکمی، اسهال و تب را از علایم آشکار آلودگی به باکتری برشمرد که معمولا" 12 تا 72 ساعت پس از ورود باکتری به بدن علایم ظاهر می شود.

لازم به ذکر است که از طی نه ماهه امسال بیش از 37 تن فراورده خام دامی غیرقابل مصرف کشف و معدوم سازی شد.

 

46

 

کد خبر 744203

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 13 =