بهبود معیشت جوامع روستایی با جنگل کاری

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان لرستان خبر داد: جنگل کاری اقتصادی راهی برای حفاظت از منابع طبیعی و بهبود معیشت جوامع روستایی است که تاکنون در ۵۰۰ هکتار از اراضی لرستان جنگل‌کاری اقتصادی انجام شده است.

به گزارش خبرآنلاین لرستان، شیرزاد نجفی اظهار کرد: تا پایان سال جاری ، ۱۵۰۰ هکتار از اراضی ملی در قالب طرح جنگل کاری اقتصادی قرار می گیرد.

وی سیاست های سازمان جنگلها را بر مبنای حفاظت از سرمایه های ملی ، انفال و مشارکت های مردمی دانست و بیان کرد : تخصیص زمین ، تامین نهاده های بذر و نهال از وظایف این اداره کل و تامین هزینه های اجرایی بر عهده مردم است.

نجفی با بیان اینکه گونه های درختی مورد کاشت ، بایستی از نوع جنگلی و الزاما بومی، اقتصادی و چند منظوره باشد افزود: در این طرح با تلفیق عوامل اکولوژیکی ، فاکتورهای اقلیمی، خاک ، شناسایی مناطق مناسب ، تعیین گونه و اجرای نقشه،روش های کاشت متناسب با وضعیت هر منطقه تعیین و سپس اقدام به کاشت می شود.

 

46

 

کد خبر 750153

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =