گفته می‌شود ساختمان میدان ولیعصر در سال ۵۶ از سوی سازندگان ساختمان پلاسکو ساخته شده است.

به گزارش خبرآنلاین، همزمان با عملیات نیروهای آتش‌نشانی اخبار هایی تایید نشده‌ای حکایت دارد سازنده این ساختمان که در آتش می‌سوزد همان سازنده ساختمان پلاسکو در سال ۱۳۵۶ است. همچنین دیگر شباهت‌های این ساختمان با ساختمان پلاسکو سازه‌ فلزی آن است.  براساس اعلام خبرگزاری مهر اسكلت ساختمان برق حرارتی وزارت نیرو فلزي و همانند ساختمان پلاسكو است؛ این ساختمان در سال ٥٤ ساخته شده است.

با این حال براساس اعلام سازمان آتش نشانی، نوسان دما در ساختمان وزارت نیرو وجود دارد به طوریکه چند ساعت پیش در طبقه منفی4 دما 250 بود و در حال حاضر از سوی آتش نشانان به 200 رسیده است.

همچنین براساس اعلام خبرگزاری میزان، خوابگاه دانشجویی روبروی محل حادثه ۳۰۰ دانشجو دارد که تعدادی از آنها در نمازخانه دانشگاه اسکان داده شده و تعدادی دیگر همچنان در خیابان محل خوابگاه هستند.


علاوه بر این، يكي از كارمندان وزارت نيرو حاضر در محل حادثه گفت: تنها ٤٠٠ ليتر گازوئل در پاركينگ ساختمان وجود داشته است؛ آن هم براي سوخت ساختمان بوده است.

۴۲۴۲

کد خبر 752587

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۰۹:۰۲ - ۱۳۹۶/۱۱/۱۷
    0 0
    آخه عقل هم خوب چیزیه خب هر کس دیگه هم تو سال 54 ساختمان بلند چند طبقه میساخت با ابزار و مصالح موجود روز استفاده می گرد دیگه/ الان برای ساخت این برجهایی که تو تهران مثل قارچ بالا می روند از مصالح متفاوت استفاده می شه حالا 40 سال دیگه اینا دچار آتش سوزی بشن میگین سازندش فلانی بوده؟؟؟ متاسفم که فقط دنبال مقصر در خارج از موضوع میگردیم.
  • بی نام A1 ۰۹:۰۶ - ۱۳۹۶/۱۱/۱۷
    1 0
    سازنده همان سازندە، سرنوشت همان سرنوشت و نکتەای کە فراموش شد غصبی بودن هر دوی آنهاست
  • بی نام A1 ۱۰:۲۲ - ۱۳۹۶/۱۱/۱۷
    0 0
    خب مشخص شد که ما مقصر نیستیم و سازنده اش مقصر بوده البته خب میشه هم گفت خدا جای حق نشسته.