۰ نفر
۲۳ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۰:۵۵

تسنیم نوشت:مدیرکل استاندارد تهران با اشاره به انعقاد تفاهم‌نامه همکاری اداره‌کل استاندارد و سازمان نظام مهندسی استان تهران، گفت: در راستای این همکاری از ساخت‌وساز صد پروژه ساختمانی در پایتخت جلوگیری شد.

مسلم بیات در تشریح این خبر افزود: در سال گذشته تفاهم‌نامه همکاری بین اداره‌کل استاندارد تهران، سازمان نظام مهندسی استان و چهار انجمن صنعت ساختمان نظیر انجمن صنفی تولیدکنندگان سازه‌های فولادی استان تهران، انجمن صنفی تولیدکنندگان محصولات سبک ساختمانی، انجمن صنفی تولیدکنندگان بتن آماده و قطعات بتنی ایران و استان تهران و انجمن صنفی کارفرمایی تولیدکنندگان تیرچه و بلوک استان تهران، منعقد شد تا خلاهای موجود از تولید فراورده‌های ساختمانی تا محل مصرف، با اخذ تدابیر مناسب و کارآمد برای ردیابی، جبران شود.

وی گفت: در همین راستا، با تشکیل کمیته استانداردسازی متشکل از کارشناسان استاندارد و نظام‌مهندسی و همچنین انجمن‌های صنفی و تخصصی ذیربط، بازدیدهای میدانی انجام و در مواردی، نمونه‌برداری برای کنترل کیفیت مصالح انجام می‌شود.  در جریان این بازرسی‌ها، مقادیری مصالح ساختمانی غیراستاندارد شناسایی و نیز تخلفات برخی پیمانکاران و مهندسین ناظر مشخص شد؛ که اقدام قانونی متناسب اعم از توقیف، اعلام جرم، و در نهایت درخواست توقف عملیاتی ساختمان اعمال شد.

این مقام مسؤول در پایان ادامه داد: از ابتدای سال تاکنون، 86 پروانه استاندارد واحدهای تولید فرآورده‌های ساختمانی تعلیق و ابطال و همچنین از فعالیت 27 بچینگ تولیدکننده بتن نیز ممانعت شد. در مدت مذکور، مقادیر زیادی سیمان، بلوک سیمانی، تیرچه، شن و ماسه، موزاییک، نیز توقیف و درخواست توقف کار 100 پروژه ساختمانی متخلف، به مرکز صدور پروانه در شهرداری تهران ارایه شد.

 

3535

کد خبر 754292

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۱۲:۰۵ - ۱۳۹۶/۱۱/۲۳
    0 1
    بجز برج همیلا در پونک

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین