پیشگوی بزرگ دنیای آی تی می گوید غبارهای هوشمند دشمن درجه یک امنیت اطلاعات می شود.

ایان پیر سون ضمن بیان این مطلب تاکید کرده غبارهای هوشمند مانند بختک دنیای امنیت را در خواهند نوردید.پیرسون به کمک فوجیتسو و موسسه فیوچریزون با انجام مطالعاتی به این نتیجه رسیده است. وی در این باره می گوید: غبار جاسوس داخل اداره و به بدنه ابزار الکترونیکی چسبانده شده و قبل از اینکه اطلاعات رمز گذاری شوند آنها را به سرقت می برد. غبار هوشمند همچنین می تواند مانند زنگ خطر بفهمد که سیستمی در اداره مورد نظر در حال گرفتن پرینت است و بلافاصله اطلاعات پرینت شده را خوانده و در خود ضبط نماید.

از طرف دیگر به گفته پیرسون مال.ور یا کدهای مخرب که درون غبار هوشمند جای می گیرند، مانند مریضی آسم عمل کرده و بیمار و قربانی را مورد هدف قرار می دهند. مریض کسی نیست جز رایانه یا تلفن همراه آلوده ای که می تواند اطلاعات را به بیرون بفرستد.

البته همگان موافق با نظرات پیر سون نیستند. گراهام کلولی مشاور ارشد امنیت در شرکت سوفوز می گوید حرفهای پیرسون پیش از اینکه معتبر باشند خوشایند رسانه ای داشته و از آن می توان بعنوان تیتر مطبوعاتی برای فروش بیشتر استفاده کرد چرا که مطالب اظهار شده تهدیدات واقعی دنیای آی تی نیستند و بیشتر جنبه تخیلاتی دارند. وی از پیرسون می پرسد: که چگونه باید غبار هوشمند را جاسوس کرد؟ آیا باید بالن میکروفون داری را به ذره غبار متصل کرد؟ کلولی می گوید چرا پیرسون نحوه کار غبار هوشمند را توضیح نمی دهد؟

کلولی توضیح می دهد که روند رو به رشد کدهای مخرب بیشتر و بیشتر به سمت مال.ور گرایش دارد و نوآوریها در این باره فراتر از ایجاد پا گذاشته است. از پیرسون خواسته شده تا درباره تئوری خود نظر دهد اما وی به دستور فوجیتسو دور از دسترس قرار گرفته است.

در دنیای آی تی عده ای بنام فیوچرولوجیست بوده که کارشان پیش گویی درباره آینده دنیای آی تی است، آینده ای که باعث تحول و توسعه مثبت در این عرصه شود. در واقع کارشان دادن الهامات فنی به مهندسان برای خلق محصولات جدید است که به عنوان نمونه آرتور سی کلارک بود که سخنان و نوشته هایش باعث خلق و تولید ماهواره های جئو در جهان شد.

غبار هوشمند قرص های خرد شده سیلیکونی در مقیاس ذره بوده که برنامه نویسی شده و جهت انجام کاری خاص مانند ردیابی و ... مورد استفاده قرار می گیرد.

به گفته برخی کارشناسان مستقل بر خلاف اظهار نظرات مایوس کننده، تئوری های پیرسون منطبق بر واقعیات رخ داده در جهان آی تی است. برای مثال برنامه ریزی برای شبکیه از طریق لنزهای تماسی فعال (که در فیلم گزارش اقلیت بدان اشاره شده ) و یا هوش مصنوعی که به جای انسان کارهای اداری را انجام می دهد از جمله این موارد به شمار می آید.

وضوح تر اینکه پیرسون پیش بینی کرده جهانی شدن تمام شده  به جز برخی صنایع که نیاز به مهارتهای جهانی و ارتباطات فیس در فیس دارد. استفاده بیشتر از سیستم کار از راه دور و محیط کلود کامپیوتینگ از جمله موارد دیگری است که پیرسون بدان اشاره داشته و در جهان امروز رفتن بدان سو را می توانیم مشاهده نماییم

بهر حال نقطه نظرات پیرسون دنیای آی تی را دچار تلاطم ساخته و کارشناسان مختلفی در این باره اظهار نظر کرده اند.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 75777

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 3 =