تیم ملی والیبال نشسته اعزامی کشورمان به اوکلاهما روز شنبه و در مرحله نیمه نهایی تیم ملی مصر را در سه گیم متوالی با امتیازات 25 بر 14، 25 بر 19 و 25 بر 18 و نتیجه سه بر صفر شکست داد.
تیم کشورمان امشب ساعت 23:30 (به وقت ایران) به مصاف تیم ملی بوسنی و هرزگوین می رود. تیمهای مصر و روسیه نیز برای کسب مقام سومی و چهارمی با یکدیگر رقابت خواهند کرد.
تیم ملی والیبال نشسته ایران تا رسیدن به مرحله فینال, تیمهای قزاقستان , صربستان , اوکراین , چین و مصر را با نتیجه سه بر صفر شکست داد تا به این ترتیب عموم رسانه های آمریکایی که این بازیها را دنبال می کنند روی این موضوع اتفاق نظر داشته باشند که تیم والیبال ایران شیوه ای منحصر به فرد، قدرتمند، مسلط و در عین حال زیبا را در این دور از بازیهای جهانی خلق کرده است.
استقبال پرشور ایرانیان مقیم اوکلاهما که با حضور و تشویق های خود , لحظه ای تیم ملی کشورشان را تنها نگذاشتند از زیباترین حاشیه های برگزاری یازدهمین دوره رقابت های جهانی والیبال نشسته است.
ایرانیان با پرچم های ایران از ابتدای ورود و در همه مسابقات یکصدا تیم ملی کشورشان را تشویق کردند و این حضور به گونه ای بود که رسانه های آمریکایی بویژه رسانه های اوکلاهما نوشتند که حضور جمعیت تشویق کننده ایرانی باعث شد که تیم ملی ایران احساس نمی کرد در غربت و خارج از خانه و آن هم در اوکلاهما بازی می کند.
ایرانیان مقیم اوکلاهما همچنین در حرکتی خودجوش و جمعی به افتخار حضور و پیروزیهای قدرتمندانه تیم ملی والیبال نشسته ایران , ضیافتی را در یکی از رستورانهای اوکلاهما برپا کردند.
گفتنی است تیم ملی والیبال نشسته ایران تاکنون در هشت دوره از مسابقات جهانی شرکت کرده که در شش دوره قهرمانی، یک دوره نایب قهرمانی و یک دوره عنوان سوم را کسب نموده است.
نظر شما