اعتراض به قطع پخش تیزرهای یک فیلم در حال اکران از تلویزیون

ایلنا نوشت: مانی باغبانی، کارگردان فیلم سینمایی «خرگیوش» می‌گوید: مدیران صداوسیما دستور دادند که به هیچ عنوان تیزرهای فیلم «خرگیوش» پخش نشود.

مانی باغبانی با اعلام این مطلب افزود: واحد بازرگانی و مدیریت این بخش نه تنها تیزرهای فیلم را بارها تماشا کردند بلکه حتی نسخه کامل فیلم را بصورت کامل مشاهده کردند و در ابتدا نیز 32 نوبت پخش تیزر به فیلم خرگیوش اختصاص پیدا کرد و حتی دو روز نیز تیزرها پخش شد اما ناگهان پخش تیرزها متوقف و به ما اعلام شد که باید تیزرها اصلاح شود.

وی ادامه داد: تیزرهای مختلفی را باتوجه به اصلاحیه‌های که صداوسیما اعلام کرده بود، آماده کردیم و حتی امروز صبح (سه‌شنبه 7 فروردین) کد پخش صادر شد اما ناگهان به ما اعلام شد که تیزرهای تبلیغاتی این فیلم پخش نمی‌شود. و مدیر بازرگانی صداوسیما دستور توقف پخش کامل تیزرها را داده است.

باغبانی با اشاره به اینکه سال 97 سال حمایت از کالای ایرانی است، افزود: فیلم ایرانی و محصولات فرهنگی نیز به نوعی کالای ایرانی است و صداوسیما بایداز همه فیلم‌های ایرانی حمایت کند نه اینکه با دسته‌بندی فقط چند فیلم را در اولویت قرار دهد.

کارگردان فیلم خرگیوش افزود: این فیلم کاملا در بخش خصوصی ساخته شده و حتی از فارابی وام نگرفته‌ایم. لازم است که صداوسیما با پخش تیزرها از این فیلم حمایت کند.

57241

کد خبر 765617

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۱۵:۴۲ - ۱۳۹۷/۰۱/۰۷
    0 0
    صدا وسیما زور میزنه فیلم های لاتاری و به وقت شام فروش کنند و بقیه فیلم فروش نداشته باشند

آخرین اخبار