درهراستان دو کمیته تحت عنوان کمیته تخصصی و اجرایی تشکیل می‌شود که وظیفه انجام مصاحبه های تخصصی را بر عهده دارند.

ایلنا نوشت:

 رئیس مرکز آزمون وزارت آموزش‌وپرورش با تاکید بر اینکه بر اساس دستورالعمل و نحوه برگزاری مرحله دوم آزمون استخدامی واجدان شرایط با مصاحبه تخصصی و آزمون عملی (فقط برای رشته تربیت بدنی)استخدام می‌شوند، گفت: بر این اساس درهراستان دو کمیته تحت عنوان کمیته تخصصی و اجرایی تشکیل می‌شود که وظیفه انجام مصاحبه های تخصصی را بر عهده دارند.

محمد تقی صابری رییس مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه آزمون مرحله دوم ازمون استخدامی آموزش و پرورش لغو نشده است بلکه به شکل مصاحبه تخصصی است،گفت:براساس این ابلاغیه کمیته تخصصی بامسئولیت مستقیم مدیرکل استان ومتشکل از نماینده مدیر کل استان، نماینده معاونت پشتیبانی و توسعه منابع انسانی استانداری، رئیس امور اداری وتشکیلات، حراست، گزینش، ارزیابی عملکرد، اداره سنجش وافراد متخصص مرتبط با موضوع رشته شغلی ازهرمعاونت است که مسئولیت نظارت برمراحل آزمون وتائید نهایی فهرست پذیرفته شدگان این مرحله را به عهده دارند.

وی افزود: مواد و نحوه اجرای مصاحبه تخصصی که براساس شاخص ها ومعیارهای هر رشته شغلی ودرصورت نیاز توسط واحدهای مرتبط ستادی وزارتخانه تعیین وابلاغ می گردد به طور هم زمان درسراسر کشور برگزار می شود.

صابری ادامه داد: همچنین پس از طی مراحل قانونی استخدام وتائید کلیه مراجع ذیربط حداکثر برابر ظرفیت استخدام از قبول شدگان نهایی این مرحله به ترتیب نمرات برتر و رعایت اولویت های قانونی به تفکیک قبول شده اصلی و10 درصد ذخیره تهیه و پس از تائید اعضاء کمیته تخصصی حداکثر تا تاریخ 15 مرداد به اداره کل امور اداری وتشکیلات ارسال شود تا پس از تائید هیات عالی در وزارتخانه اقدامات اجرایی انجام شود.

کد خبر 76676

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۰۹:۰۹ - ۱۳۸۹/۰۴/۲۸
    0 0
    مصاحبه کی انجام میشه و ما چطور باید مطلع بشیم؟

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین