میزان نوشت: قاسم افشار گفت: علت اینکه در میان این همه خواننده تنها 5 تا 6 نفر تیتراژ سریال‌ها را می‌خوانند، 50 تا 150 میلیون تومانی است که خواننده پرداخت می‌کند، همان طوری که به من پیشنهاد پرداخت 70 میلیون تومان داده شد.

قاسم افشار خواننده موسیقی پاپ گفت: طبق آماری که دارم در طول روز 500 قطعه موسیقی در ایران تولید می شود. در حال حاضر ورود به عرصه خوانندگی بسیار ساده است ولی در دوره ای که ما وارد این حوزه شدیم شرط اول، داشتن توانایی خوانندگی بود. در حال حاضر خوانندگی به کمک سیستم راحت‌ترین کار است اما به عقیده من شعرها خیلی جالب نیستند و برخی مواقع ملودی ها شبیه هم هستند، صداها و سبک ها شبیه هم شده اند و در واقع تولیدات بد در موسیقی بیشتر از تولیدات خوب است. قطعات کنونی بیشتر سر و صدا است نه صدا و فضای کنونی موسیقی مسموم است.

افشار به تاثیر مخاطبان بر کیفیت موسیقی پرداخت و افزود: ما سه دسته مخاطب موسیقی داریم که یک دسته مخاطبان زیر 20 سال هستند. موسیقی فضای مخاطب را تغییر می دهد و بر مخاطب تاثیرگذار است به همین دلیل باید شعر و آهنگ از کیفیت خوبی برخوردار باشد. وقتی روزانه با انبوهی از تولیدات و بدون مسئولیت در موسیقی مواجهه هستیم قطعا بر مخاطب تاثیر می گذارد به خصوص اگر مخاطبان جوانان زیر 20 سال باشند.

خواننده قطعه "وقف پرنده ها" با اشاره به فضایی که توسط برخی از تهیه کنندگان برای خواندن تیتراژ سریال ها بوجود آمده تصریح کرد: خوانندگی برای تیتراژ سریال ها پولی شده است است چراکه من آخرین آهنگی که در تیتراژ سریال خواندم سال 88 بود اما بعد از آن آهنگ ها را انگار تهیه کنندگان به حراج می گذارند و اعلام قیمت می کنند که البته این موضوع هیچ ربطی به صدا و سیما ندارد و به شخص تهیه کننده بر می گردد.

وی ادامه داد: مثلا تهیه کنندگان به شکل خودمختار برای خواندن در تیتراژ سریال های ماه رمضان پرداخت 50 تا 150 میلیون تومان به خوانندگان پیشنهاد می کنند تا خوانندگان با پرداخت این مبالغ بتوانند تیتراژ آن سریال را بخرند. به خود من پیشنهاد 70 میلیون تومانی برای خواننده شدن تیتراژ سریال داده شده است.

خواننده پاپ خاطرنشان کرد: علت اینکه تیتراژ اکثر سریال های تلویزیونی بین 6 تا 7 خواننده می چرخد پرداخت پولی است که خواننده ها بابت این کار به تهیه کنندگان پرداخت می کنند وگرنه خواننده برای انجام کار موسیقی در سریال ها زیاد است.

57241

 

کد خبر 768340

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۱۱:۰۷ - ۱۳۹۷/۰۱/۲۰
    12 7
    ما که اصلا این حرف را نمیتونیم باور کنیم .... اگر شما را دعوت نمکینند دلیلش این مسایل نیست ... ضمنا ما کارهای شما را شبیه کارهای یه بابایی بود که الان هم طرفدار داره و همچنان با قدرت میخونه را فراموش نمیکنیم ... علت اینکه شما را دعوت نمیکنند شاید همین شباهت باشه که دیگه برای مردم کار تقلیدی جذابیت نداره ....
    • بی نام A1 ۱۱:۴۷ - ۱۳۹۷/۰۱/۲۰
      6 1
      به نظر من میتونه حرف ایشون درست باشه. چون خوانندگی تیتراژ تأثیر بسیار زیادی در استمرار شهرت یه خواننده داره. در برنامه دورهمی هم یکی از خواننده ها به این موضوع اشاره کرد. بالاخره در مملکت ما هیچ چیز سر جای خودش نیست از جمله این. ضمناً خواننده یه کاسبه که با صداش نون در میاره. قطعاً برای اینکه نوندونیش از رونق نیافته هر کاری میکنه.
  • بی نام A1 ۱۹:۳۲ - ۱۳۹۷/۰۱/۲۰
    2 0
    نه که حضرت افشار اصلا اهل تقلید نیستن و خودشون صاحب سبکن

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین