رئیس اتحادیه تعاونی کشاورزی زنبورداران استان اردبیل خواستار فرهنگ سازی سوغات عسل به جای شیرینی و شکلات در اردبیل شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از استان اردبیل، فردین صفوی در جمع خبرنگاران با اشاره به کیفیت عسل تولیدی اردبیل تصریح کرد: در حال حاضر متأسفانه شهروندان در هنگام عیادت بیمار و دید و بازدید به مناسبت‌های مختلف شیرینی و شکلات برای یکدیگر هدیه می‌برند.

وی افزود: این در حالی است که عسل یکی از اصلی‌ترین مواد غذایی است که مصرف روزانه آن توصیه شده و در مقایسه با شیرینی و شکلات ماندگاری بالایی دارد.

رئیس اتحادیه تعاونی کشاورزی زنبورداران استان تأکید کرد: لازم است دستگاه‌های فرهنگی و بهداشتی استان نسبت به این فرهنگ سازی اقدام کنند؛ چراکه مصرف عسل متناسب با اصول تغذیه سالم و بهداشتی است.

 

صفوی با اشاره به تولید عسل کیفی در خود استان اضافه کرد: برای برندسازی عسل اردبیل لازم است عسل‌های بی‌نام و نشان جمع شده و در مقابل تولیدات کیفی مورد حمایت قرار گیرند.

وی با تأکید به اینکه عسل از خوراکی‌های عسل و سوغات اردبیل محسوب می‌شود، تصریح کرد: تنها در صورتی می‌توان عسل اردبیل را به انتخاب اول مسافران و گردشگران تبدیل کرد که بتوان عسل‌های بی‌نام نشان را جمع‌آوری کرد.

 

46

کد خبر 768488

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 2 =