به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از استان اردبیل، فردین صفوی در جمع خبرنگاران با اشاره به کیفیت عسل تولیدی اردبیل تصریح کرد: در حال حاضر متأسفانه شهروندان در هنگام عیادت بیمار و دید و بازدید به مناسبتهای مختلف شیرینی و شکلات برای یکدیگر هدیه میبرند.
وی افزود: این در حالی است که عسل یکی از اصلیترین مواد غذایی است که مصرف روزانه آن توصیه شده و در مقایسه با شیرینی و شکلات ماندگاری بالایی دارد.
رئیس اتحادیه تعاونی کشاورزی زنبورداران استان تأکید کرد: لازم است دستگاههای فرهنگی و بهداشتی استان نسبت به این فرهنگ سازی اقدام کنند؛ چراکه مصرف عسل متناسب با اصول تغذیه سالم و بهداشتی است.
صفوی با اشاره به تولید عسل کیفی در خود استان اضافه کرد: برای برندسازی عسل اردبیل لازم است عسلهای بینام و نشان جمع شده و در مقابل تولیدات کیفی مورد حمایت قرار گیرند.
وی با تأکید به اینکه عسل از خوراکیهای عسل و سوغات اردبیل محسوب میشود، تصریح کرد: تنها در صورتی میتوان عسل اردبیل را به انتخاب اول مسافران و گردشگران تبدیل کرد که بتوان عسلهای بینام نشان را جمعآوری کرد.
46
نظر شما