۰ نفر
۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۰۱:۴۸
گردشگری طبیعی در فارس جان می گیرد؟

«خبرجنوب» نوشت: با این که در فارس بیش از 400 جاذبه طبیعی و نزدیک به 50 روستای هدف گردشگری وجود دارد و 5/12 درصد از جامعه عشایری در این استان ساکن اند و ایجاد اقامتگاههای بوم گردی هم روبه افزایش است اما گردشگری طبیعی در این استان بیرمق است هرچند که به گفته معاون گردشگری فارس برخی از آژانسهای مسافرتی طی سالهای اخیر به اجرای تورهای طبیعتگردی اقدام کرده اند اما هنوز هم گردشگران ترجیح میدهند با وسایله نقلیه شخصی و بدون برنامه ریزی سری به طبیعت بزنند که جز تخریب آثار طبیعی چیز دیگری در پی ندارد و از سویی هم جامعه میزبان از این نوع گردشگری انتفاعی نخواهد داشت.

فارس یکی از قطبهای غنی در زمینه جاذبههای طبیعت گردی محسوب میشود و این استان به دلیل دارابودن شرایط آب و هوایی متناسب در فصول مختلف سال به نام بهشت طبیعتگردهای حرفهای معروف است اما با این حال هنوز گردشگری طبیعی در فارس مغفول مانده و به اعتقاد کارشناسان این نوع گردشگری در استان به حال خود رها شده است كه باید مسئولین و فعالین این حوزه تخصصی تدابیر جدی برای رونق آن بیندیشند.
در این رابطه سید موید محسن نژاد، معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری فارس با تاکید بر اینکه باید مسیرهای گردشگری طبیعی در فارس مشخص شود به خبرنگار ما گفت: خوشبختانه آژانسهای مسافرتی از اجرای این نوع تورهای گردشگری استقبال میکنند اما باید مسیرهای گردشگری در این حوزه مشخصتر شود و مسافران را ترغیب کرد که از تور استفاده کنند چرا که با این اقدام نه تنها هزینه کمتری میپردازند بلکه محیط زیست نیز تخریب نمیشود.
وی با بیان اینکه توسعه گردشگری داخلی در اولویت است، افزود: یکی از راهها برای توسعه این نوع گردشگری اجرای تورهای استانگردی و طبیعتگردی است.
محسن نژاد تاکيد کرد: بیشک با اجرای این تورها شاهد رونق اقتصادی جوامع محلی نیز خواهیم بود که در این خصوص کمیتهای هم تشکیل شده است تا در سال جاری شاهد توسعه و رونق این نوع گردشگری در استان باشیم.
معاون اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری فارس خواستار تعریف تورهای یک روزه و دو روزه متناسب با تعطیلات در استان شد و گفت: اجرای تورها به واسطه یک رویداد فرهنگی و گردشگری در استان یک ضرورت به شمار میرود چرا که میتوان گردشگران را به سفرهای درون استانی ترغیب کرد.
وی با اشاره به اینکه فارس در بسیاری از شاخههای گردشگری سرآمد کشور است و میتواند به قطب گردشگری تبدیل شود، افزود: طبق اولویتبندیهای صورت گرفته و بر اساس داشتههای گردشگری و زیر ساختهای موجود در حال حاضر توسعه گردشگری داخلی در دستور کار است. محسننژاد افزود: فارس در حوزههای تخصصی چون گردشگری روستایی، عشایری و طبیعی نیز دارای قابلیت های ویژه ای است که باید تقویت شود و در حال حاضرزیرساختهای لازم در این حوزهها نیز در حال تامین است به طوری که میتوان به وجود اقامتگاه های بوم گردی و عشایری در سراسر استان اشاره کرد.
وی همچنین با تاکید بر اینکه باید از هر فرصتی برای توسعه و رونق گردشگری بهره برد، افزود: ضروری است مسافران را ترغیب کرد که به صورت گروهی و با برنامهریزی به مسافرت بروند تا شاهد توسعه گردشگری استان باشیم.

 

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 776402

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 8 =