استاندار لرستان در جلسه شورای ورزش استان لرستان گفت: علی رغم وجود استعدادهای ناب ورزشی در استان اما زیر ساختهای ورزشی در استان قابل قبول نیست .

به گزارش خبرآنلاین لرستان ، سید موسی خادمی اظهار داشت : سال 96 بخشی از اعتبارات ارزش افزوده به ورزش استان اختصاص یافت و بخش ملی نیز همین تخصیص‌ را دارد که باید مسئولین ورزش و جوانان لرستان پیگیری کنند تا این اعتبارات اختصاص یابد.

وی افزود: ورزش و جوانان می‌تواند از سالن‌های ورزشی و امکانات دولتی برای تامین هزینه‌های مالی هیئت‌های ورزشی استان استفاده کند.

خادمی با بیان اینکه یک درصد اعتبارات هر دستگاه اجرایی می‌تواند در حوزه ورزش هزینه شود، یادآور شد: این امکان برای ورزش‌های قهرمانی و حرفه‌ای وجود ندارد و بخش اعظمی از آن به ورزش همگانی اختصاص دارد.

استاندار لرستان با اشاره به اینکه در بحث ورزش همگانی باید تلاش و‌کمک بیشتری کرد، خاطرنشان کرد: از اعزام ورزشکاران استان به بازی‌های آسیایی جاکارتا حمایت می‌شود و از مدال‌آورندگان تقدیر خواهد شد.

وی با اشاره به زمین‌های ورزشی روستایی استان گفت: این موضوع جزو اولویت‌های ورزشی ماست و سعی می‌کنیم آنها را به بهره‌برداری برسانیم تا جامعه روستایی از امکانات ورزشی بهره‌مند شوند.

 

46

 

کد خبر 780098

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار