ایلنا نوشت: رئیس مرکز فرماندهی کنترل و ترافیک پلیس راه استان البرز از واژگونی پراید در جاده کرج - چالوس با یک کشته و۴ مصدوم خبر داد.

ستوان یکم علی بابازاده گفت: بر اثر واژگون شدن یک دستگاه خودرو پراید در جاده کرج -چالوس یک نفر کشته و ۴ تن مصدوم شدند.

او گفت: در این حادثه که در ساعت ۲۰:۳۰ شامگاه روز پنجشنبه ۱۷ خردادماه در جاده کرج - چالوس محدوده نساء روبه روی هزاربند رخ داد، راننده خودرو در دم جان خود را از دست داد و ۴ سرنشین آن مصدوم شدند که بلافاصله برای اقدامات درمانی توسط نیروهای اورژانس به بیمارستان منتقل شدند.

رئیس مرکز فرماندهی کنترل و ترافیک پلیس راه استان البرز گفت: کارشناسان پلیس راه علت این حادثه را تخطی از سرعت مطمئنه از سوی راننده عنوان کردند.

۴۲۲۳۸

کد خبر 782185

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • محسن DE ۱۰:۱۶ - ۱۳۹۷/۰۳/۱۸
    1 0
    چند بار یه خیرو لینک می کنید؟ یه بار با عنوان برخورد خودرو به کوه، یک بار هم که با عنوان پراید. شورشو درآوردین...

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین