ایلنا نوشت: حجت الاسلام کاظم صدیقی گفت: مسئولان جایی که نمی‌توانند در حل مشکلات موفق باشند باید برای رضای خدا از مردم عذرخواهی کنند.

حجت الاسلام کاظم صدیقی در مورد ضرورت بر طرف کردن اختلافات سیاسی میان مسئولان گفت: در درجه اول این اختلافات طرح دشمن برای اجرای سیاست «اختلاف بیانداز حکومت کن» است و در درجه دوم ریشه در ناکارآیی مسئولان دارد چون اگر این مسئولان در وظایف خود موفق بودند، از طرح چنین حاشیه‌هایی خودداری می‌کردند. این مسئولان جایی که نمی‌توانند در حل مشکلات موفق باشند باید برای رضای خدا از مردم عذرخواهی کنند.

امام جمعه موقت تهران در مورد نقش مقام معظم رهبری برای حل این اختلافات گفت: وجود سلایق مختلف و برداشت‌های گوناگون از قوانین در میان مسئولان یک جامعه طبیعی است، اما برای حل این اختلافات باید به رهنمودهای روشن و کارساز مقام معظم رهبری گوش کرد. مسئولان ما باید تکبر و خودشیفتگی را کنار بگذارند و این مواضع را در مقابل دشمن اتخاذ کنند نه در برابر یکدیگر.

214214

کد خبر 782306

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 6
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۰۵:۵۹ - ۱۳۹۷/۰۳/۱۹
    4 0
    انشالله که منظورشان فقط دولت نباشه
  • بی نام A1 ۰۶:۳۷ - ۱۳۹۷/۰۳/۱۹
    4 0
    اول شما عذر خواهي کنيد
  • نام A1 ۰۷:۱۳ - ۱۳۹۷/۰۳/۱۹
    1 0
    آقا جون كسى كه كم كارى ميكنه بايد بركنار بشه عذر خواهى دردى از مردم دوا نميكنه همين جورى ٤٠ ساله مديريت كردين كه الان به اين روز افتاديم ديگه
  • بی نام A1 ۰۷:۲۰ - ۱۳۹۷/۰۳/۱۹
    1 0
    نمیدانم چرا شما وقتی میخواهیدمردم را نصیحت کنید خود را همه کاره مردم میدانید و به آنها امر و نهی میکنید ولی وقتی بحث عذر خواهی پیش می آید صف خود را به طور عجیبی از مسولین جدا میکنید
  • بي نام ۰۷:۴۴ - ۱۳۹۷/۰۳/۱۹
    1 0
    اقاي صديقي شما وهمفكران شما بايد عذرخواهي كنن كه هشت سال دوره احمدي نژاد سكوت كرديد وحتي خواستار يكيار عذر خواهي نشديدوالان هم حاضر نيستيد بنابر همان حكمتي كه خود ميدانيدبه اشباه خود اعتراف كنيد اخرت خود را به دنيا نفروشيد
  • بنده خدا A1 ۰۹:۳۴ - ۱۳۹۷/۰۳/۱۹
    0 0
    جناب حجه الاسلام صدیقی با عرض سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات چرا از کسانی که از سال 1384 تا 1392 وضعیت کشور را به ویرانی کشاندند نمی خواهید عذرخواهی کنند؟؟؟ آیا مسءولین این دولت فقط باید عذرخواهی کنند؟؟؟؟ آیا این عدالت است ؟؟؟؟؟؟

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین