هفتمین جشنواره جهانی فیلم پارسی به دبیری امین پلنگی که شامل سه بخش مستقل فیلم‌های داستانی، کوتاه و مستند می‌شود، شهریور در سیدنی و ملبورن برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، هفتمین دوره از جشنواره فیلم پارسی، هشتم تا 18 شهریور (30 آگوست تا 9 سپتامبر) در پالاس سینمای شهرهای سیدنی و ملبورن استرالیا برگزار می‌شود.

امین پلنگی، سینماگر ایرانی، دبیر این رویداد است که با فیلمی ایرانی افتتاح خواهد شد. فراخوان شرکت در این جشنواره اردیبهشت منتشر شد و متقاضیان برای حضور در این رویداد سینمایی تا 15 تیر فرصت داشتند آثارشان را به دبیرخانه ارسال کنند.

این جشنواره مستقل در سه بخش فیلم‌های داستانی، کوتاه و مستند، آثار فیلم‌سازان و مستندسازان فارسی زبان سراسر جهان را انتخاب کرده و نمایش می‌دهد. غزال طلایی، جایزه اصلی جشنواره است که در اختتامیه به برگزیدگان اهدا می‌شود.

57243

 

 

کد خبر 790390

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین