رسانه‌های دولتی اندونزی از کشته شدن 21 نفر در پی وقوع سیلاب و رانش زمین در این کشور خبر دادند و اعلام کردند: احتمال افزایش تلفات وجود دارد.

به گزارش سرویس «حوادث» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، «پری یادی کاردونو» ـ سخنگوی دپارتمان ستاد حوادث غیر‌مترقبه اندونزی ـ در مصاحبه‌ای با رسانه‌های دولتی این کشور، خاطرنشان کرد: در پی بارش‌های سیل‌آسای اخیر اکثر مناطق شرق کشور به زیر آب فرو رفته و ساختمان‌ها و مزارع زیادی منهدم شده است.

از طرفی، ماموران امداد و نجات اعلام کردند که تاکنون 21 نفر جان خود را از دست دادند، اما تنها اجساد 18 نفر از زیر گل و لای بیرون کشیده شده است.

همچنین هفت نفر از اعضای یک خانواده‌ که منزلشان به دلیل بارش‌ها تخریب شده بود، با کمک ماموران نجات یافتند، اما وضعیت سه نفر از آن‌ها وخیم گزارش شده است.

به گزارش شبکه خبری بی بی سی، دپارتمان اورژانس این کشور نیز طی گزارشی اضافه کردند که 17 نفر در مناطق سیل‌زده مفقود شدند که تلاش برای یافتن آن‌ها ادامه دارد.

در گزارش این شبکه خبری، همچنین آمده است که این سیلاب بر بیش از سه هزار خانوار اثر گذاشته و اکثر جاد‌ه‌ها و راه‌های ارتباطی نیز به طور کامل به زیر آب فرو رفته است. به همین دلیل ، امکان امدادرسانی از طریق زمین تا حدی غیر ممکن است.

به گزارش ایسنا، وقوع سیلاب و رانش زمین در این کشور که یکی از کشورهای حادثه خیز در جنوب شرق آسیا به شمار می رود، یک امر عادی است، به طوری که سالانه با شروع فصل بارش‌ها صدها نفر جان خود را از دست می‌دهند.

 

کد خبر 79148

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین