مذاكرات اسلام آباد

ایجاد منطقه ویژه اقتصادی راهی برای توسعه بیجار گروس

نماینده مردم بیجار در مجلس شورای اسلامی طرح ایجاد منطقه ویژه اقتصادی را، راهی برای توسعه شهرستان بیجار دانست و بر تسریع در اجرای آن تاکید کرد.

حمدالله کریمی نماینده مردم شهرستان بیجار در مجلس شورای اسلامی، در گفتگو با خبرآنلاین، راه اندازی منطقه ویژه تجاری را فرصتی بسیار ارزشمند برشمرد و عنوان کرد: با توجه به حجم بالای مهاجرت و بیکاری در شهرستان بیجار، می توان منطقه ویژه تجاری را فرصتی جهت اشتغالزایی برشمرد.

وی افزود: ایجاد منطقه ویژه بهبود وضعیت معیشتی و توسعه همه جانبه شهرستان را به دنبال خواهد داشت.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس اظهار داشت: ایجاد منطقه ویژه در شهرستان بیجار، یکی از شاهراه های جذب سرمایه گذار های خارجی و داخلی محسوب می شود.


نماینده مردم بیجار در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه صنعت گردشگری وتوریسم در شهرستان بیجار از وضعیت مطلوبی به سر نمی برد گفت: ایجاد منطقه ویژه راه را برای ورود گردشگران و بهبود صنعت گردشگری، هموار خواهد کرد.

وی ادامه داد: مدیریت و ساماندهی این طرح بسیار مهم بوده و باید به صورت همه جانبه آن را مورد بررسی قرار داد.

کریمی تاکید کرد: این طرح در آینده ی نزدیک وارد صحن علنی مجلس خواهد شد، و مطمئناً با اکثریت آرا به تصویب خواهد رسید.

 

46

کد مطلب 794484

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 5 =

آخرین اخبار