۰ نفر
۱۴ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۴

تسنیم نوشت: در صورتیکه در سفر با مشکل عدم رعایت نظافت در اماکن عمومی و بین راهی یا سرویس‌های بهداشتی موجود در اماکن متبرکه، پمپ بنزین‌ها یا نمازخانه‌های بین راهی برخورد کردید، موارد را با سامانه بهداشت ۱۹۰ که به صورت شبانه روزی فعال است، اعلام کنند.

محراب آقازاده با اشاره با اینکه مهمترین مسئله، توجه به منبع آب مصرفی و بر حذر بودن از مصرف آب‌های غیرمطمئن است، اظهار داشت: بهتر است مردم غذاهایی را که با خود در طول سفر به همراه دارند، نیم پز نشده باشند و توصیه می‌شود از همان ابتدا غذا را کامل بپزید یا در مقصد اقدام به پخت آن کنید.

وی افزود: غذاهایی مثل کتلت و کوکو یا تخم مرغ پخته برای سفر مناسب هستند و غذاهایی مثل الویه، کباب کوبیده، کالباس، سوسیس و مواد غذایی آبکی مانند انواع خورشت‌ها بسیار حساس و فسادپذیر هستند.

رئیس سامانه بهداشت 190 وزارت بهداشت ادامه داد: می‌توان برای حفظ زنجیره سرمایی برای نگهداری مواد غذایی بالقوه خطرناک مانند "موادغذایی با پایه شیر و لبنیات، تخم مرغ، گوشت ماهی و طیور " از یخچال های یونولیتی در طول سفر استفاده کرد.

آقازاده در ادامه تصریح کرد: در صورت مجبور شدن به تهیه غذا از رستوران‌های بین راهی به بهداشت محیط رستوران، لباس کار کارکنان و نظافت عمومی مکان توجه کنند.

وی افزود: مردم باید به رنگ گوشت کباب کوبیده عرضه شده توجه کرده و در صورتی‌که به رنگ قرمز بود از مصرف آن به علت عدم پخت کافی اجتناب کنند.

آقازاده در پایان تصریح کرد: در صورتیکه در سفر خود با مشکل عدم رعایت نظافت در اماکن عمومی و بین راهی یا سرویس‌های بهداشتی موجود در اماکن متبرکه، پمپ بنزین‌ها یا نمازخانه‌های بین راهی برخورد داشتند، موارد را با سامانه بهداشت 190 که به صورت شبانه روزی در خدمت هموطنان گرامی است، اعلام کنند تا در اسرع وقت این مسئله توسط کارشناسان بهداشت محیط منطقه رسیدگی شود.

 

 

۴۲۴۲

کد خبر 794686

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 4 =