ایلنا نوشت: رئیس اتحادیه دارندگان شیرینی فروشی، قنادی و کافه قنادی گفت: پسته که دو ماه پیش کیلویی 70 هزار تومان توسط قنادی‌ها خریداری می‌شد در حال حاضر به 280 هزار تومان رسیده است که 400 درصد افزایش قیمت را نشان می‌دهد.

علی بهره‌مند در خصوص افزایش قیمت مواد اولیه قنادی‌ها اظهار کرد: در زمینه مواد اولیه افزایش قیمت بسیار زیادی داشتیم و بالای 50 درصد در تمام مواد اولیه افزایش قیمت داشتیم. برخی مواد اولیه هم مانند روغن در بازار کاهش داشته و سخت پیدا می‌کنیم.

وی افزود: روغن هر 16 کیلویی را با قیمت 100 هزار تومان در بازار تهیه می‌کنیم که به سختی هم یافت می‌شود. پسته که دو ماه پیش کیلویی 70 هزار تومان توسط قنادی‌ها خریداری می‌شد در حال حاضر به 280 هزار تومان رسیده است که 400 درصد افزایش قیمت را نشان می‌دهد.

رئیس اتحادیه دارندگان شیرینی فروشی، قنادی و کافه قنادی در ادامه تصریح کرد: پودر کنجد، پودر پسته و پودر کاکائو همه بیش از 50 درصد افزایش قیمت داشته‌اند.

شیرینی

بهره‌مند در رابطه با میزان فروش قنادی‌ها عنوان کرد: فروش شیرینی به میزان قدرت خرید مردم بسیار کاهش یافته است و با این افزایش قیمت‌ها مردم تنها در مناسبت‌ها می‌توانند از شیرین و شکلات استفاده کنند.

وی با اشاره به داخلی بودن روغن موجود در بازار تشریح کرد: مواد خام روغن احتمال وارداتی بودن دارد اما روغن موجود در بازار تولید کشور است. شکر و کنجد هم افزایش قیمت داشته و پودر کاکائو از کیلویی 15 تومان به 50 تومان رسیده است.

رئیس اتحادیه دارندگان شیرینی فروشی، قنادی و کافه قنادی افزود: با این وضع تهیه مواد اولیه هم به سختی انجام می‌شود و قنادی با مشکل مواجه هستند. جعبه شیرینی هم سه برابر افزایش قیمت داشته و به کیلویی 15 هزار تومان رسیده است.


223225

کد خبر 800024

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 8
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • تقی A1 ۰۶:۴۲ - ۱۳۹۷/۰۶/۰۵
    50 6
    حتما صادرات وجود دارد که باعث گرانی پسته شده است
  • بی نام DE ۰۷:۵۸ - ۱۳۹۷/۰۶/۰۵
    50 1
    تورم وجودنداره اینها حباب
  • بی نام A1 ۰۸:۰۵ - ۱۳۹۷/۰۶/۰۵
    43 2
    حالا اون اقتصاددانانی که میگفتن افزایش قیمت ارز تاثیر انچنانی بر قیمت کالاهای داخلی ندارد پاسخشونو گرفتن تازه هنوز اول کاره
  • بی نام A1 ۰۸:۱۱ - ۱۳۹۷/۰۶/۰۵
    19 0
    حالا چقدر هم این شیرینهای روغن پالمی خورد ن هم دارد
  • بی نام A1 ۱۰:۲۴ - ۱۳۹۷/۰۶/۰۵
    5 2
    من و همسرم یه فست فود زدیم تازگیها، هر دفعه که میریم مواد اولیه بخریم قیمت رفته بالاتر, دیگه موندیم منو رو چطور ببندیم, قیمت جعبه و .... که بماند. تو این آشفته بازار با چه امنیتی کاسبی کنیم, همش شده ضرر
  • ایلیا A1 ۱۰:۲۴ - ۱۳۹۷/۰۶/۰۵
    11 0
    مغز پسته درجه یک تواضع 173 هزارتومنه بعد شما که از پسته خرده استفاده میکنین تازه اگه واقعا از پسته استفاده کنین نه پودر باقلا 280 رو از کجا آوردین خجالت داره واقعا
  • بی نام A1 ۱۰:۴۵ - ۱۳۹۷/۰۶/۰۵
    10 3
    تورم 300 درصد پراید 40 تومن
  • بی نام IR ۰۸:۳۰ - ۱۳۹۷/۰۶/۱۰
    0 0
    من خودم هم قنادهستم وواقعاقیمتهارفته بالا

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین