مهر نوشت:‌ سخنگوی وزارت کشور با بیان اینکه اخبار منتشره درباره تعداد استانداران مشمول قانون منع به‌کارگیری بازنشستگان دقیق نیست، گفت: پس از ابلاغ قانون و انطباق شرایط اداری-استخدامی مصادیق را اعلام می‌کنیم.

سیدسلمان سامانی، سخنگوی وزارت کشور در واکنش به انتشار برخی اخبار در رسانه‌ها مربوط به تعداد استانداران، معاونان و فرمانداران مشمول قانون منع به‌کارگیری بازنشستگان، در صفحه شخصی خود در توئیتر نوشت: «تعداد و اسامی استانداران، معاونان و فرمانداران مشمول قانون منع به‌کارگیری بازنشستگان ⁩که تاکنون در رسانه‌ها مطرح شده است، دقیق و منطبق با واقعیت نیست»

وی تاکید کرد: «پس از ابلاغ قانون و انطباق پرونده اداری-استخدامی افراد با آن، مصادیق را اعلام خواهم کرد.»

علیرضا رحیمی، نماینده عضو فراکسیون امید امروز گفته‌بود که با قانون منع به کار‌گیری بازنشستگان ۱۷ استاندار و بیش از ۶۰ شهردار بازنشسته می‌شوند.

۲۹۱۲۵

کد خبر 803476

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین