مهر نوشت: رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس، با بیان اینکه دولت تعهدات خود در قبال سپرده‌های ارزی را ایفا خواهد کرد، گفت: بازگشت سپرده‌های ارزی با ریال که در گذشته اتفاق افتاد، دیگر تکرار نمی‌شود.

محمدرضا پور ابراهیمی با اشاره به طرح جدید سپرده گذاری ارزی در بانک‌ها افزود: در این طرح مردم سپرده‌های ارزی خود را به بانک‌هایی که عاملیت بانک مرکزی را دارند می‌سپارند و بانک مرکزی در قبال پرداخت اصل و سود این سپرده‌ها به صورت ارزی متعهد شده است.

محمدرضا پورابراهیمی

وی افزود: آنچه پیشتر در قبال مطالبات ارزی مردم در بانک‌ها اتفاق افتاد و سپرده‌های ارزی آنان را به ریال بازگرداندند دیگر تکرار نخواهد شد.

پور ابراهیمی افزود: در پایان سال ۹۶ برآورد منابع خارج از نظام بانکی در کشور ۲۰ میلیارد دلار بود.

وی گفت: این طرح می‌تواند به مکانیزم عرضه و تقاضای ارز کمک کند و ظرفیت مناسبی را در سطح کشور برای سپرده گذاری ارزی مردم فراهم نماید.

223223

کد خبر 808125

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین