ایران نوشت: «ساندِی» نشریه وابسته به روزنامه «نیویورک تایمز» به تازگی گزارش جالبی را در مورد میزان درخت‌های قطع شده برای چاپ خود منتشر کرده است که خواندن آن جالب به نظر می‌رسد.


 این روزنامه می‌گوید هر هفته برای چاپ روزنامه «ساندی» باید 500 هزار درخت قطع شود. بر این اساس بازیافت همه نسخه‌های مربوط به یک روز «ساندی نیویورک تایمز» می‌تواند از قطع 75 هزار درخت جلوگیری کند.

فضای سبز

با این توضیح اگر تمام نسخه‌های این روزنامه پس از انتشار به‌طور کامل بازیافت شوند، سالانه از قطع بیش از 250 میلیون درخت جلوگیری می‌شود. بر این اساس گفته شده است که اگر مردم امریکا یک‌دهم روزنامه‌هایی که خریداری می‌کنند را به چرخه بازیافت برگردانند، این امکان وجود خواهد داشت تا در طول یک سال از قطع 25 میلیون درخت جلوگیری شود.
اگر شما یک درخت 15 ساله در حیاط خود داشته باشید و آن را به کیسه‌های کاغذی مخصوص خرید تبدیل کنید، در مجموع می‌توانید 700 کیسه کاغذی در اختیار داشته باشید. نکته جالب اینجاست که یک سوپرمارکت شلوغ در عرض یک ساعت بیش از 700 کیسه مصرف می‌کند و حتی برخی از سوپرمارکت‌های زنجیره‌ای بزرگ در طول یک روز بیش از 6 میلیون کیسه مصرف می‌کنند.
به‌طور میانگین هر شهروند امریکایی در طول یک سال از کاغذ، چوب و دیگر محصولات تولید شده از 7 درخت استفاده می‌کند. این رقم نشان می‌دهد که مردم امریکا سالانه بیش از 2 میلیارد درخت را مصرف می‌کنند. مجموع چوب و کاغذهایی که مردم امریکا در طول یک سال دور می‌اندازند برای گرم کردن بیش از 50 میلیون خانه در 20 سال کفایت می‌کند.

17302
کد خبر 809015

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین