مشاور بین الملل مقام معظم رهبری توسعه نفوذ ایران به کشورهای منطقه‎ای را ترس و نگرانی اصلی دشمنان و بدترین مخالفان کشور از جمله آمریکا ذکر کرد.

به گزارش خبرآنلاین، علی‎اکبر ولایتی در یازدهمین گردهمایی طلاب و روحانیون کرج، اعتبار هر کشور به لحاظ دیدگاههای بین المللی را نفوذ آن کشور بین دیگر کشورها ذکر و عنوان کرد: دشمنان به صراحت اعلام کرده اند خطر ایران برای منافع دشمنان در منطقه خاورمیانه در واقع نفوذ ایران بین این کشورهاست.

چکیده این سخنرانی را به نقل از مهر بخوانید:

* دستیابی کشور به استقلال، مهمترین دستاورد معنوی برای ایران اسلامی است. تا کسی مزه استقلال را نچشیده باشد نمی تواند حس کند استقلال یعنی چه؟

*بر اساس خاطرات افراد نزدیک به مرکز حکومت رژیم پهلوی به روشنی تفاوت کشور مستقل و وابسته را نشان می دهد. نفوذ رژیم پهلوی در آن دوران در همه زمینه ها به حدی بود که حتی نماینده شهرها نیز بدون اراده و رای مردم توسط حکومت انتخاب می شد.

* استحقاق ملت ایران به عنوان کشوری با سابقه طولانی به لحاظ تاریخی و هویت ملی بیش از این بود که وابسته به انگلیس و آمریکا باشد و این مهم با پیروزی انقلاب به نحو مطلوبی محقق شد. ایران زمانی که از قید وابستگی به انگلیس و آمریکا آزاد شد توانست روی پای خود بایستد و در همه زمینه ها پیشرفت شایانی داشته باشد.

* ایران پایگاه تشیع است و هر تشیع، ایران را به عنوان وطن اول یا دوم خود می داند زیرا این کشور حکم جزیره ای را دارد که در آن معارف تشیع آزادانه ترویج می شود.

* توسعه زیربنای کشور از نظر کمی و کیفی مثبت است. این توسعه و پیشرفت با قبل از انقلاب قابل مقایسه نیست.

* توسعه حوزه های علمیه و حضور همه جانبه روحانیت در حوزه قضاوت که مهمترین بخش حاکمیت اسلامی است از جمله توسعه های معنوی کشور در دوره پس از انقلاب است.

*اگر مشکلات سیاسی نبود تعداد مقالات ایرانی در مجلات بین المللی بیش از این بود.

 

کد خبر 81514

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین