میانگین مصرف بنزین ما در هر 100 کیلومتر 10 برابر ژاپن و آلمان است!

مدیرعامل شرکت پخش فراورده‌های نفتی منطقه اصفهان گفت: بالارفتن نرخ دلار موجب افزایش کارت فروشی نفت گاز(گازوئیل) شده است.

حسین صادقیان بعدازظهر امروز (دوشنبه) در جلسه هم‌اندیشی انجمن جایگاه‌داران استان با مدیرعامل شرکت پخش فراورده‌های نفتی منطقه اصفهان با اشاره به اینکه به دلیل افزایش نرخ ارز متأسفانه قاچاق نفت گاز افزایش یافته است، اظهار کرد: بالارفتن نرخ دلار موجب افزایش کارت فروشی نفت گاز شده است، البته استفاده دوباره از کارت سوخت بخشی از مشکلات مربوط به قاچاق بنزین را حل خواهد کرد، اما باید پیگیر زیرساخت‌ها باشیم.

وی با بیان اینکه یکی از مصیبت‌های بزرگ کشور مصرف بالای انرژی است، به‌نحوی‌که جامعه ترمز مصرف خود را فراموش کرده است، ادامه داد: در ایران به ازای هر 10 سال، مصرف سوخت 2 برابر می‌شود که این آمار در اروپا به ازای هر 50 سال است. ایران پیشتاز مصرف انرژی و سوخت در دنیاست به گونه‌ای که بعد از ونزوئلا بی‌ارزش‌ترین و بی‌بهاترین قیمت کالا مربوط به نرخ بنزین است.

مدیرعامل شرکت پخش فراورده‌های نفتی منطقه اصفهان با تأکید بر ضرورت کیفی سازی جایگاه‌ها برای افزایش درآمد به جای افزایش فروش بنزین  اظهار کرد: میانگین مصرف بنزین ایران در 100 کیلومتر 11 لیتر است، اما این میزان در ژاپن و آلمان 2.5 لیتر و در فرانسه 1.9 لیتر است. دلیل مصرف پایین بنزین در کشورهای دیگر مربوط به توسعه زیرساخت‌ها بوده که موجب تمایل نداشتن مردم در استفاده از خودروهای شخصی خود شده است.

صادقیان با تأکید بر اینکه دولت در بخش سوخت و به خصوص بنزین طرح‌های مختلفی دارد، تصریح کرد: متأسفانه مشکل امروز در مصرف بالای سوخت است. سیستم جایگاه‌داری برای افزایش درآمد در کشور باید متحول شود؛ در حال حاضر 90 درصد جایگاه‌های اصفهان در رده ممتاز هستند و طرح درجه‌بندی جایگاه‌ها موجب احیاء جایگاه‌های استان شده است.

64231

کد خبر 820701

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 10
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • US ۱۸:۳۱ - ۱۳۹۷/۰۸/۰۷
    41 0
    ایران خودرو و سایپا را تعطیل کنین و اجازه بدین ماشین ژاپنی بدون عوارض وارد شه اگه مصرف سالانه ما به اندازه مصرف ماهانه اونا نشد!
  • US ۱۸:۴۷ - ۱۳۹۷/۰۸/۰۷
    37 1
    ماشین های اروپایی در هر صد کیلومتر ۳ یا ۴ لیتر بنزین مصرف میکنن، ولی لگن های داخلی در بهترین حالت ۱۰ لیتر مصرفشونه.
  • IQ ۱۸:۵۸ - ۱۳۹۷/۰۸/۰۷
    30 0
    ما نه ، خودروسازان میانگین مصرف بنزین ماشینها ی تولیدی خودرو سازان ایران در 100 کیلومتر 11 لیتر است، اما این میزان در ژاپن و آلمان 2.5 لیتر و در فرانسه 1.9 لیتر است...
  • IR ۲۰:۱۲ - ۱۳۹۷/۰۸/۰۷
    12 0
    کیفیت ساخت ماشینهای ژاپن و آلمان ۱۰۰۰ برابر ما هست
  • ایرانی US ۲۰:۱۳ - ۱۳۹۷/۰۸/۰۷
    7 0
    برای چندمین بار در مطالب مشابه این مطلب، تیترتان را اصلاح کنید «میانگین مصرف بنزین خودروهای ما در هر 100 کیلومتر 10 برابر ژاپن و آلمان است!»
  • IR ۲۰:۳۷ - ۱۳۹۷/۰۸/۰۷
    9 0
    خوب باشه اصل فروش خودرو درپیتی با گرانترین قیمت ممکن و جمع کردن نقدینگی ملت هم میخرند و راضی و خودروساز هم از همه راضی تر
  • كسري IR ۲۰:۳۸ - ۱۳۹۷/۰۸/۰۷
    10 0
    آخه چرا حرف الكي ميزني أولا دلار را دولت چهار برابر كردند نه مردم پس خودش هم مسؤول بي ارزش شدن پول و أرزان شدن سوخت هست نه مردم در ضمن وقتي تكنولوژي خودرو سازي تو ايران وأنت زامياد و پرايد و سمند هست معلومه بايد مصرف اين خودروهاي وطني بيشتر باشه دولت اگر اينكاره بود خودرو هيبريدي و برقي از اروپا و ژاپن بدون عوارض وارد ميكردند اونوقت مصرف سوخت كم ميشد مديري كه اين حرف رو ميزنه يا دليل واقعي رو نميفهمه يا داره دروغ ميگه كه در هر صورت جايگاهش مدير عاملي پخش نيست چون علت رو نميفهمه يا نميگه ميخواهد بندازه گرين مردم بي گناه پس بايد بركنارش كنند تا با چشم باز حرف بزنه خبر تو هم هيچوقت چاپ نميكني اين حرف من حقه نه توهين
  • DE ۲۰:۴۸ - ۱۳۹۷/۰۸/۰۷
    4 0
    هیچ ماشینی به غیر از هیبرید ها صدی ۴ مصرف ندارند تو آلمان هم خیلی بیشتر از اینه که این آقا میگه با در نظر گرفتن ماشینهای دیزل هم.
  • NL ۲۳:۲۸ - ۱۳۹۷/۰۸/۰۷
    3 3
    بله من بارها دیدم از بنزین وگازوییل برای شستشو وبخاری و آتش درست کردن استفاده می کنندو حتی بعضی ها دست و صورتشون رو به جای آب با بنزین و گازوییل می شویند!از مسوؤلین خواهشمندیم اینقدر این فراوردهای نفتی را ارزان و مفت نفروشند.اصلا مانند اینستکه سوخت در این کشور رایگان است.!!چرا باید اینطوری باشد!!
  • IR ۲۳:۳۴ - ۱۳۹۷/۰۸/۰۷
    13 0
    مگه بنزین رو مردم استفاده میکنن؟! ما داریم بنزینو میریزیم تو حلقوم ماشینای اشغالی که شوما دادین دستمون!

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین