مربی موقت تیم ملی آرژانتین در صحبتهایی قدرت و جنگندگی فوتبالیسهای کنونی آرژانتین راوجه برتری آنها دانسته و در ادامه به مهارتهایی که بازیکنان نسلهای قبلی فوتبال این کشور داشته اند، اشاره کرده
سرخیو باتیستا، سرمربی موقت تیم ملی آرژانتین که در پی برکناری دیه گو آرماندو مارادونا برروی نیمکت مربی گری این تیم قرار گرفته، در گفتگویی که در روزنامه ورزشی اوله منتشر شد، گفت:« نباید تنها سبک بازی اسپانیا در رقابتهای جام جهانی را تقلید کرد.بلکه می بایست پروژه این تیم را کپی برداری کرد، چرا که اسپانیایی ها ده سال است که با همین فلسفه فوتبال بازی می کنند و با همین فلسفه توانستند به قهرمانی رقابتهای یورو و جام جهانی برسند.»
سرمربی موقت تیم ملی فوتبال آرژانتین به این نکته اشاره کرد که مشکل فوتبال آرژانتین در پایه و اساس آن است و گفت:« هویت فوتبال ما چیست؟ نمی دانیم. هر بار تکنیک تیم ما کمتر می شود. نباید این طور باشد که از مربیان تیمهای پایه ای انتظار داشته باشند که تیم را به قهرمانی برسانیم.ما هزاران چابی و اینیستای کوچک داریم ولی به جای آنکه به آنها توپ بدهیم، به آنها غم و اندوه می دهیم.»
باتیستا در ادامه صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که فوتبال آرژانتین تنها به خاطر مهارتهایش به پیروزی رسیده و البته گفت:« در حال حاضر بازیکنان جنگنده به مراتب بیشتر از بازیکنان خلاق هستند.»
جانشین موقت مارادونا برروی نیمکت مربی گری آلبی سلسته گفت:« لیونل مسی برایم تعریف کرده که از 14 سالگی، چابی و اینیستا هر روز با توپ تمرین می کردند. در آرژانتین باید فوتبال کودکان و نوجوانان مان را تغییر دهیم.نمی شود این طور باشد که یک کودک به جای آنکه در یک تیم 11 نفره بازی کند، یکتنه 20 ثانیه به لمس توپ بپردازد. این تکنیک را از تو می گیرد.»
پس از اطمینان از تمدید نشدن قرارداد دیه گو مارادونا، مسئولان اتحادیه فوتبال آرژانتین اعلام کردند که باتیستا به صورت موقت و تا زمان معرفی مربی جدید،هدایت تیم را عهده دار خواهد بود.
نظر شما