کشف سنگ‌نگاره پیش از تاریخ در ‌مشگین‌شهر

‌سرپرست میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان مشگین شهر از کشف آثار و نشانه‌های تمدن به جامانده از انسان دوران پیش از تاریخ در این شهرستان خبر داد.

‌به گزارش خبرآنلاین ،ایمانعلی ایمانی صبح امروز  با اعلام این خبر گفت: به غیر از نقوش صخره‌ای یا سنگ‌نگاره‌های دو روستا در بخش مرادلو در 10 مکان جدید نیز آثاری کشف شده است. 

  وی اضافه کرد: گستردگی و فراوانی سنگ نگاره‌ها ‌و تنوع حکاکی منطقه مشکین شهر یکی از نمونه‌های کم نظیر در نقوش صخره‌ای ایران و جهان است. 

  به گفته سرپرست میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان مشگین شهر به ضرورت تداوم مطالعات نقوش صخره‌ای اشاره کرد و بیان کرد: نقش های کشف شده از انسان‌های در حالت شکار با کمان، سواره در حال رفتارهای موزون و جادوگرانه است. 

  ایمانی ادامه داد: استل‌های بز کوهی، نقش‌های لنگر کشی میادین شکار گوزن به صورت‌های فردی و جمعی، تیراندازی و صحنه‌های جنگ نشانگر سکونت انسان در پیش از تاریخ بخش دیگری از نقش و نگارها است. 

  وی سنگ نگاره‌های منطقه مشکین شهر را که دارای نقش مایه‌های متنوع انسانی، حیوانی و نمادین هستند، فرصت مغتنمی در جهت افزایش بهره وری‌های هنری و توسعه گردشگری شهرستان و استان عنوان کرد.

46

کد خبر 821746

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار