دلیل اعضا شورای شهر برای مخالفت با شهردار شدن هاشمی؛ مهدی چمران!

باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: علیخانی با اشاره به مخالفتها با شهردار شدن هاشمی گفت: برخی معتقدند که اگر هاشمی برود، چمران وارد شورا می شود.

محمد علیخانی رئیس کمیسیون حمل و نقل و ترافیک شورای شهر تهران با اشاره به اینکه گفت‌وگوهای اعضای شورای شهر تهران با نامزدهای تصدی شهرداری تهران، امروز به صورت انفرادی و دسته‌جمعی تا شب ادامه خواهد داشت، گفت: نامزدها برنامه‌ها و نظرات خود را بیان خواهند کرد و اعضاء فردا در صحن برای معرفی ۵ گزینه رأی‌گیری انجام خواهند داد و این احتمال را می‌دهم که یک تعدادی هم تا فردا انصراف دهند.

رئیس کمیسیون حمل و نقل و ترافیک شورای شهر در واکنش به برخی اخبار مبنی بر خروج هاشمی از لیست نامزدها برای ماندن در شورا گفت: آقای هاشمی خودش کاندید نشده بود و ما او را پیشنهاد داده بودیم، اما تاکنون هم انصراف نداده و گزینه اول ماست.

وی تصریح کرد: دفعه قبل که هاشمی برای شهرداری کاندیدا شد ۵ رأی داشت و این بار آراء او به شکلی افزایش پیدا کرده که به جمع ۵ نفر راه خواهد یافت و جزء گزینه‌های جدی ما خواهد بود.

علیخانی در خصوص دلایل مخالفت‌ها با شهردار شدن هاشمی، گفت: برخی معتقدند که او مدیریت خوبی در ریاست شورا دارد و بهتر است که در شورا بماند و برخی دیگر هم معتقدند که اگر هاشمی شهردار شود، چمران به شورای پنجم راه پیدا می کند.

وی افزود: برخی دیگر هم معتقدند قرار گرفتن در کار اجرایی مشکلاتی دارد که ممکن است سبب تخریب افراد شود و برخی دیگر هم از روی دلسوزی و عده‌ای هم از روی مسائل سیاسی با شهردار شدن او مخالفت می‌کنند.

وی در پاسخ به سوالی دیگر مبنی بر اینکه چرا با وجود این مخالفت‌ها هنگام انتخابات هاشمی را سرلیست کردند، گفت: سرلیستی هاشمی به لیست امید اعتبار داد و خیلی از مردم به اعتبار حمایت آقای هاشمی به این لیست نگاه کردند و حتی لیست‌های جعلی هم که آمده بود برای کسب اعتبار عکس هاشمی را سرلیست کردند و لذا یک میلیون و ۷۰۰ هزار رأی بی سابقه آقای هاشمی دارای پیام بود.

علیخانی در پاسخ به سوالی دیگر مبنی بر اینکه چرا با توجه به رأی بالای مردم و همچنین خواسته شخص هاشمی برای شهردار شدن شورا او را به عنوان شهردار انتخاب نمی‌کند، گفت: من الان نمی‌خواهم خیلی مسائل را اشاره کنم و فعلا اصل را بر مسائلی مانند دلسوزی می‌گذارم و معتقدم اگر او شهردار هم شود، در کنار ماست، زیرا تجلی کار شورا در عملکرد شهرداری است.

علیخانی در خصوص میزان احتمال انتخاب سرپرست برای شهرداری، گفت: با توجه به زمانبندی صورت گرفته، بعید می‌دانم که کار به انتخاب سرپرست برسد و طبق فرآیند پیش‌بینی شده شهردار انتخاب خواهد شد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: شرایط فعلی شهرداری تهران سخت است و مدیریت شهر تهران به لحاظ منابع مالی مشکل دارد و یکی از چالش‌های بزرگ شهرداری است.

۴۲۲۳۷

کد مطلب 822706

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 10 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 7
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۸:۲۵ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۴
    3 3
    مگه توی شورای شهر چیکار میکنن که دوست ندارن یه نامحرم بیاد داخل. رای اون یه نفر که توی رای گیریها تاثیر نداره. فقط میمونه اینکه از یه بخور. بخورایی باخبر شه که نخوان به بیرون درز کنه
    • IR ۱۱:۵۲ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۵
      0 0
      تنها عضو شورای شهر تهران که اصالاتا تهرانیست آقای چمرانه
    • قاسم IR ۱۳:۴۵ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۵
      0 0
      ممکنه نتوانند خودرو شورا را بدن داداششون بره شمال داغونش کنه!!!
  • من IR ۱۹:۳۱ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۴
    3 1
    چمران نباید وارد شورا بشه. والسلام.
  • ۱۹:۳۸ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۴
    2 1
    شهردارتهران مهندس هاشمی
  • IR ۲۱:۱۷ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۴
    2 3
    آقایون چه ترسی دارن که یه نفر از جناح مخالف به شورا بیاد. اون یه نفر وزنه‌ش چقدره که انقدر لرزه به اندام آقایون افتاده. میخان یه گعده و خلوتی داشته باشن و نمیخان که اغیار در جمعشون حضور نداشته باشن!!
    • IR ۱۵:۲۶ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۵
      0 0
      اون یک نفر خودش پرونده داره همچین نورپاکی که شما فکر کردید نیست

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین