۰ نفر
۲۰ آبان ۱۳۹۷ - ۱۱:۴۸
کنسرت «همایون» در حوزه هنری

گروه موسیقی «همایون» به سرپرستی و آهنگسازی حسین پرنیا تازه‌ترین کنسرت خود را آذر ماه سال جاری در تالار سوره حوزه هنری برگزار می کند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، کنسرت گروه موسیقی «همایون» به سرپرستی و آهنگسازی حسین پرنیا و خوانندگی سروش مظفری با عنوان کنسرت «همزبانی» ساعت ۱۹:۳۰ روز ۲۵ آبان  در سالن سوره حوزه هنری روی صحنه می‌رود.

در این کنسرت که حسین پرنیا سرپرستی، آهنگسازی و سنتورنوازی آن را بر عهده دارد و سروش مظفری آواز می‌خواند، صائب کاکاوند نوازنده تار و سه تار، ساسان بازگیر نوازنده عود، میلاد مرادی نوازنده کمانچه و آلتو، احسان لیوانی نوازنده نی، رامین ملکی نوازنده دف و پژمان پرنیا نوازنده تمبک و سازهای کوبه ای گروه اجرایی را تشکیل می دهند.

شاهرخ رنجکش مدیر هنری کنسرت «همزبانی» درباره محتوای این برنامه توضیح داد: در این اجرا سعی بر آن است که با مخاطب ارتباطی عاطفی و فلسفی برقرار شود. نبود انگیزه و سرزندگی در این روزها، ما را بر آن داشت تا «همزبانی» را برای نام کنسرت خود گزینش کنیم تا با همزبانی و هم آوایی، ساعتی به دور از روزگار در کنار هم  بوده و با لحظاتی شاد و فلسفی شبی بیادماندنی را رقم بزنیم.

او افزود: هنر موسیقی بسیار مقدس است و هر زمان از موسیقی جدی و فاخر سخن به میان می آید، آواز اصیل ایرانی، شعرهای ناب شاعران ایرانی و موسیقی دستگاهی در یادها نقش می بندد که ما هم در این کنسرت سعی کردیم بیشتر از شعرهای امیدبخش استفاده کنیم.

۲۴۱۲۴۳

کد خبر 824007

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین